MHP Nevşehir milletvekili adayları ilçe, köy ve esnaf ziyaretlerini artırdı. Nevşehir'in ilçelerinde Çarşı merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan milletvekili adayları halkla sohbet ederek sıkılmadık el bırakmıyor.

MHP Nevşehir milletvekili adayları genel seçim öncesindeki çalışmalarını ziyaretlerle sürdürüyor.

MHP Nevşehir Milletvekili adayları, en son Avanos’da çok sayıda işyerini ziyaret ettiler.

Avanos Cumhuriyet Meydanı’nda banklarda oturan genç yaşlı herkesle sohbet etti. Daha sonra bölgedeki küçük turizm esnaflarının sıkıntılarını da dinleyen MHP'li milletvekili adayları burada vatandaşlarla bol bol sohbet ettiler.

Esnaf ziyaretinde bir vatandaşın elindeki değneği işaret ederek Siyasette "ELİF" gibi olunması gerektiğini ifade eden MHP Nevşehir 1.Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Bizim için İki Şey Mühimdir ! Bunlardan kesinlikle ödün vermeyiz.

Birincisi: Okyanus gibi bol HAYSİYET;

İkincisi: Elif gibi dimdik ŞAHSİYET...

Allah kısmet ederde halkımız teveccüh gösterdiklerinde 8 Haziran Sabahında Nevşehir'de güneş bir başka doğacak. Halkımıızn gösterdikleri büyük ilgi ve alaka bizleri açıkcası bu konuda oldukça mutlu ediyor dedi.

Şimdiye kadar yaptıkları tüm ilçe köy belde ve Esnaf ziyaretlerinin olumlu geçtiğine işaret eden milletvekili adayı Mehmet Varol, herkesin ekonomik anlamda sorunları olduğunu ve çözüm beklediğine şahit olduklarını ifade etti. Adaylar gün içerisinde ziyaretlerini sürdürerek sıkılmadık el bırakmadı.