Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir milletvekili adayları, seçim gezilerine başladı. İlk olarak Nevşehir Valiliği’ni ziyaret eden adaylar, daha sonra Nevsehir Esnaf ve Sanatkarlar Birlik Bsk.Ismail Ördü, Bakkallar ve Kahveciler odası başkanı Yaşar Göncü, Şoförler cemiyeti Başkanı Mustafa Düzgün ve Madeni Isler Odası Yönetim kurulunu ziyaret ettiler.
Ziyaretlere MHP Milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel, ve Mustafa Uğur’un yanı sıra MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, İl Başkan Yardımcısı Eyyüp Öz ve MHP Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu ile MHP İl Genel Meclis üyesi Haydar Çiftçi  katıldı.Nevşehir Şöforler Cemiyeti’ni ziyarette konuşan milletvekili adayı Mehmet Varol Nevşehir'i tanıdıklarını ve sorunları çözmek için çalışacaklarını söyledi.


Milletvekili adayları olarak ilk ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini belirten Varol, “Önümüzdeki süreç çok sıkıntılı. Elbette ki birçok sıkıntılar olacak. Buna en çok dikkat etmesi gerekenler, siyasi partiler ve adayları. Nevşehir'in hasretleri ve değerleri var. Her ne kadar ayrı partiler içerisinde mücadele içerisinde olsak da mesele Nevşehir olunca hep beraber karar verilebilir. Bundan sonra da bunun böyle devam etmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi. MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, çalışmalarını kavgacı olmadan çözüme odaklanarak sürdüreceklerini de vurguladı.

Yapılan yanlışları söyleyeceklerine dikkat çeken milletvekili adayı Varol, “Çok ciddi olarak muhalefet edeceğiz. Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ve sorunlar öyle hemen çözülemez. Dolayısıyla MHP kadroları olarak Türkiye’nin meselelerini ve problemlerini iyi biliyoruz. Nevşehir'i iyi tanıyoruz ve şehrin problemlerini iyi biliyoruz. MHP olarak buranın sorunlarını hep gündemde tutacağız ve çözüm arayacağız” diye konuştu.