Av.Vahdet Özler, MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığı için istişarelerde bulunmak üzere Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’yı makamında ziyaret etti. Av. Vahdet Özler, burada yaptığı açıklamada “Hukuk herkese lazım” dedi.

Av. Vahdet Özler, “Geçen iki dönemdir MHP Milletvekili Aday Adayı oldum. Teşkilatlarımızla istişare ettikten sonra kararımı vereceğim. Ben bu seçimi otobana girmeden son çıkış olarak görüyorum. Bir Türk Milliyetçisi olarak Türk Milliyetçilerinin Mecliste mücadele etmelerini istiyorum. Ülkemiz iyi yönetilmiyor. Kanunlar hiçe sayılıyor durumda. Türkiye bir diktatörlüğe gidiyor. Başkanlık sistemini savunuyorlar ve istiyorlar. Herkese hukuk lazımdır. Yargı bağımsız olsun kimse dokunmasın. Ekonomik alanda da Türkiye’nin geldiği yer bellidir. Balayı bitmiştir. Bizleri kısa vadeli 140 milyar dolar borç bekliyor. Hukukun olmadığı yere yabancı sermaye kesinlikle girmez. Eskiden küçük sanayimiz vardı. Maalesef Çin devleti küçük sermayemize büyük darbe vurdu. Kırtasiyelik, kalem silgi dahi şimdi Çin’den geliyor. Ülkemizin mevcut hali maalesef budur değerli başkanım” dedi.

  

Derinkuyu Belediye Başkanı Ahmet Balcı’da ziyaretinden dolayı MHP’li Av.Vahdet Özler’e teşekkür etti. Balcı, ‘’ 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Milletvekilliği seçimleri ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber: Osman Aytekin