Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim üyesi ve eğitim Bir-Sen üniversite temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Karaaslan 7 Haziran 2015 seçimlerinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğretim üyesi olan Karaaslan’ın babası ise 30 Mart 2014 mahalli idareler seçimlerinde MHP’den Uçhisar Belediye Başkanlığı görevine seçilmişti.

MHP’li Belediye Başkanı Ali Karaaslan’ın oğlu Mehmet Karaaslan, 7 Haziran seçimlerinde milletvekilliği için AK Parti'den aday olmak için istifa etmesinin ardından Türkiye siyaseti bu habere odaklandı... Ve Ulusal haberlerde bu konu manşetlere taşındı...Peki MHP'li Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan bu duruma ne dedi ?


MHP'li Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan oğlu Mehmet Karaslan'ın AK Partiden  aday adaylığını açıklaması konusunu ilk kez Nevşehir'in en çok takip edilen haber organı www.fibhaber.com a değerlendirdi...

Karaaslan açıklamasında; "Bu her birey için demokratik bir haktır." - Siyasi tercihi ne olursa olsun ben ona başarılar diliyorum... Her birey kendi siyasi düşüncelerini taşıyabilecek durumdadır. Bunada saygı duyulması gerekir dedi. Elbette Bir MHP li Belediye Başkanın oğlunun başka bir siyasi partiden aday olması haber konusudur dikkat çekicidir.Fakat çokda yadırganacak bir durumda değildir.Zira bunun ok örnekleri var....

İşte Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaslan'ın FİB Haber Merkezimize yaptığı o açıklaması...