Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanlığı, seçimlere sayılı günler kala gece gündüz demeden il, ilçe ve belde belediye başkanları için seferber olmuş durumda.

İl merkezi başta olmak üzere ilçe ve beldelerde seçim bürolarını ziyaret eden Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker ve beraberinde ki heyet, buralarda partililer ile buluşup sohbet ediyor. partililerin yanı sıra seçmenlerle de görüşme imkanı bulan heyet, gittiği her yerde Milliyetçi hareket Partisinin adaylarına destek istiyor.

Akşam saatlerinde Göre beldesine çıkartma yaparak MHP seçim bürosunu ziyaret eden 30 kişilik heyet, burada partililerle yaklaşık 2 saat görüşme imkanı buldu.

Göre MHP seçim bürosunu tıklım tıklım dolduran coşkulu kalabalığa hitap eden Başkan Ali Türker, “Şu bir gerçek ki; Göre de bir heyecan var. Belediye Başkan Adayımız Mehmet Fidan nereye gittiysek hep ön planda. Hazırladığı projeleri ile de Göre halkının yıllardır özlemini çektiği çalışmaların hepsi de bu projelerin içerisinde mevcut. Biz Ülkü Ocakları olarak Mehmet Fidan ağabeyimizi siz değerli göre halkına emanet ediyoruz. Sizlerin destekleri sayesinde 31 Mart günü kendisini Göre Belediye Başkanı yapacağınıza da inanıyorum. Göre halkından isteğim Mehmet Fidan ağabeyimizi seçim günü canı gönülden desteklemenizdir. Allah’ın izni ile Göre’de bir oy patlaması ile seçimlerin galibi olacağız.” dedi.

“Hizmet gelmez diye bir şey yoktur”

“Başka parti gelirse hizmet gelmez” diye bir takım düşünceler ve söylemler olduğu duyumları alındığını ifade eden Ülkü Ocakları Nevşehir İl Başkanı Ali Türker, “Şunu herkes iyi bilmelidir ki Cumhur ittifakının temel taşı Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Hizmet gelmez diyen zihniyetlere kanıtlarımız vardır. Bunun en büyük örnekleri Milliyetçi Hareket Partisi’nin yönettiği belediyelerdir. Bu belediyelerde yapılması imkansız hizmetlere imzalar atıldı. Böylesine büyük projelere imzalar atılırken belediyelerimiz asla ve asla borç batağına da girmedi. Hepsi de şuan borçsuz belediyelerdir. Bu seçimden sonra da göreceksiniz Milliyetçi Hareket Partisi’nin kazandığı belediyelerde en iyi hizmetlere imzalar atılacaktır. Bundan kimsenin asla ve asla şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kadroları siz değerli halkımızın her daim hizmetinde ve elini taşın altına koyacaktır. Tüm vatandaşlarınızdan Nevşehir, ilçe ve beldelerinde 31 Mart günü Milliyetçi Hareket Partisinin adaylarını desteklemelerini istiyorum.” dedi.