7 Haziranda yapılan genel seçimler tüm Ülkemize ve Nevşehirimize hayırlı olmasını diliyoruz. Seçimlerde Nevşehir de yürüttüğümüz çalışmalar sonucu bir Milletvekilimizi Meclise gönderdik. Elbette bu başarı tatmin edici olmasada bir başarıdır. Bu başarıda adaylarımızın üçünün de katkısı büyüktür. Sn. Vekilimiz Mehmet Varol Nevşehir'de tartışmasız bir isimdir ve yüksek bir teveccüh ile Milletvekili olmuştur. Sn. Sait Yüksel öncelikle Nevşehir siyasetine ve yıllardır içinde hizmet ettiği MHP'ye çok büyük katkı sağlamış, emekleri ile başarımızda payı büyük olmuştur. Sn. Mustafa Uğur yılların Türkiye Kamu-Sen yetkilisi olarak verdiği mücadeleler ile adını duyurmuş aynı mücadele ruhunu bizim çalışma sahamızada yansıtmıştır. Bu üç değer de hem Ülkemize hem de Nevşehirimize kazandırılmıştır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin. Vekilimiz Sn. Mehmet Varol aynı şevk aynı heyecan ile Nevşehir için çalışacak, ahlak ve edeb adına Mecliste gerçek bir Nevşehirli yansıması olacaktır. Biz kendisine inanıyor ve güveniyoruz. 
Bu seçim çalışmalarında Seçim Koordinasyon Başkanlığı görevi ile adaylarımıza destek olmaya çalıştık. Öncelikle bu görevi bize tevdi eden değerli İl Başkanımız Göksel Taşcı'ya dik duruşu, bozkurt tavrı ve tam desteği için saygılarımızı ve teşekkürlerimizi iletiyoruz. Daha sonra İl Teşkilatına, özellikle herşeyini bu davaya adamış, çalışmalarımızda bir an geri durmayan Sn. İl Başkan Yardımcımız Eyüp Öz'e, Merkez İlçe ve İlçe Teşkilatlarımıza, Kadın Kolları Başkanımıza ve tüm Teşkilatlarına, İl Genel Meclis üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkanımıza ve Teşkilatına, saha çalışmalarında sürekli bizimle olan partili büyüklerimize, Basınımıza, tüm partililerimize ve elbette değerli Nevşehirli Hemşerilerimize sonsuz saygılarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. 
Biz tüm samimiyetimizle bu dava ve Nevşehir için çalıştık ve çalışmayada devam edeceğiz. Başta adaylarımızdan ve bu seçimde emeği geçmiş herkesten, var ise kırdıklarımızdan haklarını helal etmelerini temenni ediyoruz. Bizden yana hak varsa sonuna kadar helal ediyoruz. 
Allah yar ve yardımcımız olsun.
Saygılarımızla...
MHP Seçim Koordinasyon Merkezi adına
Bayram ERGİN
Nevşehir MHP İl Başkan Yardımcısı