Milliyetçi Hareket Partisinde hafta içerisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin genel başkanlığa gelişinin 20. Yılı kutlandı.
Partinin kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’ten bayrağı alarak bugüne kadar getiren Genel Başkan Devlet Bahçeli’yi bu önemli gününde kendisini yalnız bırakmayan 7 ilin kadın kolları başkanlarının arasında MHP Nevşehir Kadın kolları başkanı Yıldız Gürbüz’de vardı.
Beraberindeki 6 ilin kadın kolları başkanlarıyla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi parti genel merkezindeki makamında ziyaret eden ve kendisini kutlayan kadın kolları başkanları daha sonra Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Nevin Yeşilçay ile de istişarelerde bulunma fırsatı buldular.
Söz konusu bu 7 ilin kadın kollarının ilerleyen günlerde yapmaları gereken çalışmalar üzerine istişarelerde bulunan MHP Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin Türk siyaset hayatındaki yerinin ve öneminin özellikle son dönemlerde ülkemizin içerisinde bulunduğu hassas süreçte daha iyi anlaşıldığının altını çizdi.