Milliyetçi Hareket Partisi Aday adayı Av. Fazlı Koç'a Ürgüp MHP Teşkilatından Sıcak Karşılama

MHP Ürgüp ilçe teşkilatıyla parti binasında kucaklaşan Aday Adayı Koç, partililere Milliyetçi hareket partisi iktidarının yakın olduğunu, teşkilatın ve Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin ülkeyi yönetmeye hazır olduğunu ifade etti.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Fazlı Koç Ürgüp teşkilat buıluşmasına Ürgüp MHP İlçe Başkanı Mustafa Öz, MHP Ürgüp İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Eroğlu, MHP Ortahisar Belediye Başkanı İsmail Genç ve yetmişe yakın çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Burada partililere konuşan Milletvekili Aday adayı Koç, Milletvekili adayı gösterilmesi ve halkımızın teveccühleriyle seçilmesi durumunda yapmayı düşündüğü projeleri anlattı. Ürgüplü partililer ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulundu.

Koç konuşmasında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket Partisi kadroları iktidara hazırdır,ülkeyi yönetmeye taliptir. Tüm varlığımızla Türkiye'nin birlik beraberliğine ekonomik kalkınmasına hizmet edeceğiz. Bizler bu ülkeye bu millete bu Din'e çok şey borçluyuz.Atalarımızdan aldığımız Vatanımızı örfümüzü adetimizi ahlakımız Peygamber Efendimizin Sünneti Celilelerine ve bizden sonra gelen yeni nesile aktarmakla sorumluyuz.

Bunun bilincinde olan biz Müslüman Türk Ülkücüleri bu uğurda canımızı kanımızı malımızı vermeye hazırız.Allah nasip ederse önce partimiz sonra Nevşehir halkımız bize teveccüh gösterirse elimizden gelen ne varsa fazlasını vermeye hazırız... Vekil seçilirsek tüm Ulusal ve uluslararası firmalarla bizzat görüşeceğim. Nevşehir'e büyük bir istihdam sağlayacak Fabrika kurulması ve yatırımcıların ilimize teşviki için uğraşacağıma söz veriyorum dedi.

Konuşma sonrasında Ürgüp MHP teşkilatının sıcak ilgisiyle karşıladığı MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı Av. Fazlı Koç tüm katılımcılara ve partiliere teşekkür etti.