Geçtiğimiz günlerde Haziran 2015 Genel seçimlerinde MHP’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayan İş Adamı Sait Yüksel, beraberinde Nevşehir Ticaret Borsası Başkanlığı Meclis Üyesi Cengiz Yüksel ile birlikte Nevşehir'in İnternet Gazetesi FİB Haber Merkezimizi ziyaret ettiler.

Nevşehir'in İhracaatta 1 Numaralı Firması olan İpek Un'un Yönetim Kurulu Başkanlığını Yapan Sait Yüksel, 2015 Milletvekili Seçimlerinde MHP’den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olduğunu açıklayarak; “Her şey nasip meselesi, Allah (c.c.) nasip ederse, ülkeme, milletime ve yöreme hizmet etmek üzere göreve talibim. Çok çalışıp, uzun bir aradan sonra MHP'nin üç hilalli bayrağını ve Nevşehir ilimizin adını mecliste dalgalandırmayı hedeflemekteyim,” dedi.
 
Kozaklı ilçemizde faaliyet gösteren ve İlimiz Nevşehir'in ilk ve tek un ihracatı yapan firması İpek Un Fabrikasının CEO'luğunu da yürüten Sait Yüksel, Bu büyük başarı hikayesinin altında Sabah ezanıyla uyanarak düzenli ve çok çalışarak büyük emeklerle ulaşıldığını ifade etti. Gelinen noktada Kişisel başarılarımızla ilimiz bölgemiz ve ülkemiz adına gurur kaynağı olan İpek Un Fabrikamızla kendimizi ispatladık .Onlarca vatandaşımıza iş istihdamı sağlayarak tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz.Artık kişisel başarıları kitlesel başarılara dönüştürerek Sahipsiz Nevşehir'imizin sahipsiz olmadığını göstermek adına bu kutsal bir o kadarda büyük sorumulluk isteyen göreve talip olmak adına taşın altına elimizi değil yüreğimizi koyarak hayalimizdeki özeldiğimiz Nevşehir için yola çıkıyoruz dedi.

Yanlışları düzeltmek,Kayseri,Konya almış başını giderken daha dün il olan Aksaray ın bile adeta bize fark atmasına gönlüm müsade etmiyor.Arası gittikçe açılan bu makası kapayarak hak ettiği hizmetlere Nevşehirli halkımızın layık olduğu düşüncesiyle bu hizmete talip olduk.Tüm eş dost iş dünyasının güzide isimlerininde desteklerini arkamıza alarak  yaptığımız istişareler sonucu halkımızında hayır dualarıyla inşallah Aday olduğumuzda göreceksiniz Nevşehir herkesin övündüğü Mutlu marka bir kent olacak dedi.

Tüm hafta sonunu Nevşehir ve ilçelerindeki programlara ayıran MHP Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, baba ocağı Kozaklı gibi kent merkezine uzak düşen ama gönlü bir olan tüm ilçe,belde ve köylerimizle Nevşehirimizi bütünleştirecek gönül köprüsünü kurmaya geliyoruz dedi.

Sait Yüksel, ekonomi alanındaki tecrübelerinden Nevşehir halkının daha iyi şekilde faydalanabilmesi için milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Ziyaret sırasında konuşan Yüksel, “76 milyonluk ülkemizde huzur ve istikrar istiyorsak eğer, öncelikle ekonomimizin düzgün olması gerekir. En tabandaki bireyin, ailenin, köy, ilçe ve illerin, dolayısıyla tüm ülkenin huzur içinde olması için, önce ekonomik durumun iyi olması gerekir. Ekonomik durumu bozuk olan, işsiz ve cebinde parası olmayan bireyden, aileden ve ülkeden kimseye hayır gelmez. Orada emniyet, istikrar, eğitim, sağlık, huzur, adalet ve özgürlükler olmaz” şeklinde konuştu.


MHP Nevşehir Milletvekili Aday adayı ve Başarılı İş Adamı Sait Yüksel, Nevşehir in gözü kulağı ve ortak sesi olarak Gazetemiz Nevşehir FİB Haber’e de nezaket ziyaretinde bulunup MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adaylığını biz kez daha yineleyerek çıkılan bu kutsal yolda tüm Nevşehirli vatandaşlarımızın hayır dualarını ve desteklerini istedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ise, Yüksel e adaylık sürecinde başarılar diledi.