Aday adayı olduğu günden itibaren dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam eden MHP 3.sıra Nevşehir Milletvekili Adayı Hüseyin ÖDEMİŞ seçime sayılı saatler kalmasına rağmen seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisinin 1 Kasımda yapılacak olan genel seçimlerinde Nevşehir Milletvekili adayı Hüseyin ÖDEMİŞ seçim çalışmaları kapsamında bu seferde Hacıbektaş ilçemize bağlı Karaburna beldemize ve köylerine ziyarette etti.

Her ziyaretinde olduğu gibi Karaburna'da ve köylerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Ödemiş, partisinin seçim vaatlerini anlatarak vatandaşlardan, partisi ve kendisi için oy istedi.

Bu ziyareti sonunda bir açıklamada bulunan Ödemiş " Saha çalışmalarımızı son ana kadar devam ettireceğiz 1 Kasım pazar günü, her bir vatandaşımızın yapması gerektiği gibi bizde görevimizi yerine getirmek için oyumuzu kullanacağız. Vatandaşlarımızdan isteğimiz, sandıklara giderek oylarını kullansınlar bu bir vatandaşlık görevidir ve yerine getirilmelidir."

"Partisinin, Nevşehir'de ve tüm yurtta sandıklardan birinci parti çıkacağına inandığını söyleyen Ödemiş, 1 Kasımda son sözü vatandaşlarımız söyleyecektir ve Milliyetçi Hareket Partisini tek başına iktidar yapacaktır" dedi