Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel seçim hazırlıklarına başladı.

İlk olarak Derinkuyu, Hacıbektaş ve Gülşehir MHP İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Yüksel Teşkilat buluşmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. 

Hafta sonu Kapadokya Yılın Enleri Anadolu Kent Ödülleri Zirvesinde Yılın İhracaatcısı Ödülüne layık görülen MHP Aday adayı Sait Yüksel Milliyetçi Hareket Partisi 25.Dönem Nevşehir Milletvekili A.Adayı olarak ilk esnaf ziyaretlerine başladı.

Nevşehir Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili aday adayı Sait YÜKSEL  teşkilat ziyaretlerini sürdürüyor. Yüksel, Hacıbektaş ilçe başkanı Mustafa KURT ve yönetimi ziyaret ederek ilçe başkanlığında partililerle buluştu.

Nevşehir Milliyetçi Harekat Partisi Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel daha sonra Hacıbektaş Ziraat Odası Başkanı Hakan TAŞDEMİR’i ziyaret etti. Hacıbektaş Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Hakan Taşdemir ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun temennisinde bulundu


Sait Yüksel "Halkın Dostu Halkın Adamı" sloganıyla meydanlara inmeye başladı.Esnaflardan ve halktan büyük ilgi gören Yüksel: Biz her zaman halkın yanında olduk bende halktan biriyim hiç bir zaman hiç bir insanı geri çevirmedim bu yüzden halkın sorunlarıyla ilgilenmekten büyük mutluluk duyarım koltuk sevdalısı değil halkın sevdalısı olarak biz bu yola çıktık halkımızın büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz,bu da gösteriyor ki her zaman bizim onların yanında olduğumuz için büyük ilgi görüyoruz, her zaman söylediğim gibi biz koltuk sevdalısı değil halkın sevdalısı olarak biz bu yola çıktık ve Allahın izniyle başaracağız'dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel'in ilçe turları sırasında gerek vatandaş gerek teşkilat gerekse esnaflardan büyük ilgi görüyor.