MHP Nevşehir Milletvekili adayları ve MHP İl ve ilçe yönetimi Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği ziyaret ederek Gazilerin ve yakınlarının sorunlarını dinledi.

Seçim çalışmaları doğrultusunda ziyaretlerini sürdüren MHP Nevşehir Milletvekili Mehmet Varol, Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti. Burada bir açıklamada bulunan MHP Nevşehir 26. Dönem  1. Sıra adayı Mehmet Varol; "Sizlere devlet olarak, vatandaş olarak neler yapsak azdır. Ödediğiniz bedelin karşılığı olmaz. Çünkü bizim var olma sebebimiz şehitler ve gazilerdir" dedi.

Nevşehir Vatan Şehitleri Ve Gazileri Dernek Başkanı Ramazan Çiftçi: ; Milliyetçi Hareket Partisinin il yönetimi ve milletvekilli adaylarının kendilerini ziyaret etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek," Biz Nevşehir Vatan Şehitleri Ve Gazileri Derneği olarak şehit ve gazi yakınlarına hizmet etmekteyiz. Aday arkadaşlara çıktıkları yolda başarılar dilerim" diye konuştu.

“BİZİ ÜZEN ŞEYLER VAR...”

Varol ; "Burada bulunmak bizi onurlandırıyor ama keyif vermiyor” diyerek konuşmasını şöyle sürdürdü; " Böyle derneklerin açılmasına keşke ihtiyaç duyulmasa ülkemizde. Keşke bizi bir araya getiren başka güzel sebepler olsa. Ama şunu da biliyoruz ki, dinimizde hemde tarihimizde gazilik ve şehitlik herkese nasip olmayacak yüce bir mertebedir. Biz var olduğumuz müddetçe ezanımız okunduğu ve bayrağımız dalgalandığı sürece düşmanlarımız olacaktır. Tabii biz burada ölmesini ve yaşamasını bilen bir milletiz. Ama bizi üzen şeyler var. Üzen şeyler, şehitlerimiz ve gazilerimizin olduğu gibi ülkemizin birliğini dirliğini bozmak isteyen düşmanlarla, kendi çıkarları için işbirliği yapan içimizdekilerdir. Bu tutum içinde olanları şiddetle kınıyorum."

“ÖDEDİĞİNİZ BEDELİN KARŞILIĞI OLMAZ...”

Şehitlerin ve gazilerin bu vatan için bedel ödediğini söyleyen MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Av. Burak Kalfaoğlu da; "Sizlere devlet olarak, vatandaş olarak neler yapsak azdır. Ödediğiniz bedelin karşılığı olmaz. Çünkü bizim var olma sebebimiz şehitler ve gazilerdir. Bakın şimdi ezan okunuyor bu ezanın dinmemesi ve bu bayrağın inmemesi için bu kardeşlerimiz şehit ve gazi oldular. Burada bu atmosfer içinde duygulanmamak elde değil. Bu yüzden çok fazla konuşamıyorum. Allah sizlere sabır versin. Bizlere de sizleri anlayacak ve sizlerin hizmetinde olacak bir anlayış nasip etsin. Allah nasip ederse yarın sizleri temsil etme şansına hakkına ve şerefine ulaşırsak; Şuna inanın biz vatan bedel ödemesini bilen bir milletiz. Onların hatırasını yaşatmak ve sizlere de sahip çıkmak boynumuzun borcu. Bundan şüpheniz olmasın. Sizlere tekrardan sabır diliyorum" şeklinde konuştu.

Bu Güzel Vatan'a Canını Veren Şehitlerimizi Rahmetle,Vatan için Vücudunu Siper Eden Gazilerimizi Minnetle Anıyoruz.