Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları için bugün şehir merkezinde Çarşıda'ydı. Çok kalabalık bir ekip ile saha çalışmalarına hız veren Mehmet Varol, Çarşı’da çok yoğun bir sevgi gösterisi ile karşılaştı. Vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Varol, kendisine gösterilen yakın ilgi ve sevgiden son derece memnun olduğunu belirtti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, yerel seçim çalışmalarına Çarşı'da ve Nevşehir Valilik civarında devam etti.
 
     Cadde esnafının sorunlarını dinleyen Varol, gördükleri ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Esnaflarının sıkıntıları dinleyip çözüm yolları üzerine fikir alışverişinde bulunan Varol, MHP’nin Belediyecilik anlayışıyla esnafımızın bütün sorunlarının geçmişte kalacağını dile getirdi.
 
       Esnaf sıkıntılarını Varol’la paylaştı
       Partili bir gurupla beraber seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, önceliği uzun zamandır büyük zorluklarla kepenk açan Nevşehir esnafına verdi. Nevşehir esnafı sıkıntılarını MHP Belediye Başkan adayı Mehmet Varol’la paylaştı. 
 
      31 Mart sabahı sorunlar sona erecek
      Varol yaptığı açıklamada esnafımızın ne kadar zor durumda olduğuna yakinen şahit oldu.  Onlardan ricam biraz daha sabretmeleri, fazla değil 31 Mart sabahı bütün sıkıntılar ve sorunlar MHP yönetimin belediyeye gelmesiyle sona erecek” ifadelerine yer verdi.