MHP Nevşehir Milletvekili ve 26.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol, 1 Kasım’da verilecek oyun sadece iktidarı değil, ülkenin geleceğini de belirleyeceğini söyledi.

Nevşehir'de vatandaşlardan büyük ilgi gören Varol, 1 Kasım seçimlerinin Türkiye’nin geleceği açısından yol ayrımı olacağına vurgu yaptı.

 Ülkenin birlik ve bütünlüğü için MHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini belirten Varol, şöyle konuştu:

 “Bilinmesini isterim ki; meselemiz benlik meselesi değildir. Her taraftan kuşatılmaya çalışılan vatanımızı ve Yüce Türk milletini koruma, kollama ve kalkındırma davasıdır.1 Kasım’da verilecek oyun sadece iktidarı değil, ülkenin geleceğini de belirleyecek. Bu seçimde ideolojiler, kişiler değil ülkenin geleceği oylanacak. O nedenle aziz milletimize ülkenin geleceği için MHP’ye oy verin diyoruz.


” ÜLKENİN MHP’YE İHTİYACI VAR "

MHP’nin 
sadece seçim dönemleri değil, her dönem vatandaşlarla iç içe olduğunu söyleyen Mehmet Varol, konuşmasına şöyle devam etti: “1 Kasım seçim çalışmalarına başladık, hem teşkilatlarımızla hem de vatandaşlarımızla, esnafımızla hasbihal ediyoruz. Onların fikirleri bizler için çok önemli. Nevşehir'de Partimize gösterilen ilgi bizi fazlasıyla mutlu ediyor. Milletvekili adayı arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız, milletvekili adayı olamayan arkadaşlarımız, teşkilat üyelerimiz ve partimizin gönüllüleri birlik ve beraberlik içindeyiz. Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor ve MHP’ye her zamankinden fazla ihtiyaç var. Türkiye varsa MHP vardır. Sorunların çözüm adresi de MHP’dir.”