Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle ‘’TOY’’ düzenledi.

MHP Nevşehir İl Başkanlığı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından 3 Mayıs Türkçülük günü nedeniyle Kapadokya Parkta Toy düzenledi. Düzenlenen Türkçülük Bayramına, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürbüz, MHP’li Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici burada yaptığı konuşmada 3 Mayıs Türkçülük Bayramı nedeniyle ülküdaşların bira araya geldiğini ve birlik beraberlik içerisinde bugünü geçirmekten dolayı son dolayı mutlu olduklarını ifade ederken birlik ve beraberliğimiz Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde iktidar ile daha da perçinleşecektir dedi.

MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı ise 3 Mayıs Türkçülük Bayramını kutlarken bugün burada ülküdaşlarımız ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz dedi. Taşçı, ‘’ Ülküdaşlarım 3 Mayıs Türkçülük günümüz kutlu olsun. Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyuz. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde böylesine anlamlı bir günde sizlerle bir arada olmak bizlere büyük bir güç verdi. Allah’ın izni ile 7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’den tüm Türkiye’ye iktidar olmanın müjdesini vereceğiz. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Bizlerin İl teşkilatı olarak Nevşehir’den iktidar partisi olacağımıza inancımız sonsuzdur. AKP iktidarına son vermek için artık sayılı günlerimiz kaldı. 7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimde bizler el birliği ile çalışacağız. Bundan hiç kimsenin en küçük bir şüphesi bulunmasın. Milletvekili Adaylarımız Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Mustafa Uğur kardeşimiz ile gecemizi gündüzümüze katarak iktidara hazırlanıyoruz. Bizleri bu yolda bugünde yarın da yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Hep birlikte el ele diyor ve ‘’Bizimle Yürü Nevşehir’’ diyoruz’’ şeklinde konuştu.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı’nın konuşmasının ardından ise çeşitli etkinlikler ile 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlandı.