NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de Ak Partinin ardından belediye başkanlığını kazanabilecek ikinci parti olma özelliğini bu seçimde de devam ettireceği gözlenen MHP’de bir türlü Nevşehir Merkez belediye başkan adayı açıklanmadı.

Ak Parti’nin Nevşehir belediye başkan adayının Hasan Ünver olarak açıklanmasının hemen ardından gözlerin çevrildiği Milliyetçi Hareket Partisinde henüz net bir açıklama yapılmadı. Bazı basın yayın organlarında hafta sonunda açıklanacağı belirtilen Merkez belediye başkan adayı henüz kamuoyuna açıklanabilmiş değil

Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir Merkez Belediye Başkan adayı konusunda kamuoyunda birçok rivayet mevcut. Bu rivayetlerin ilk sırasında ise adı geçen kişi Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mustafa Uğur.

Yıllardır gerek Kamu-Sen İl Başkanlığında, gerekse Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanlığındaki çalışmaları ile dikkat çeken Mustafa Uğur’a MHP il yönetiminin teklif götürdüğü ancak Uğur’un bu teklifleri geri çevirdiği de konuşuluyor.

Ömer Ay, Asım Çapacı, Seyit Salgın ve Metin Didinmez isimlerinin konuşulduğu Milliyetçi Hareket Partisinin Merkez belediye başkan adayı konusunda MHP İl yönetiminin daha ne kadar ser verip sır vermeyeceği de belirsiz.