MHP siyaset kazanın en çok kaynadığı, en hareketli partilerin başında geliyor. 2015 genel seçimler öncesi MHP'den aday olabilecek milletvekilleri aday adaylarının isimleri de konuşuluyor.

MHP'li seçmenlerle yaptığımız konuşmalarda artık denenmemiş, insanlara güven veren, karizması ve söylemleriyle etki edebilecek bir aday istediklerini, bunun için de en fazla Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur'u istediklerini belirtiyorlar.
 

Görüşlerini aldığımız vatandaşlar, Mustafa Uğur'un aday adaylığına karar vermesinden büyük memnuniyet duyacaklarını ve kazanacağına da kesinlikle inandıklarını söyledi. Uğur'un karizmatik kişiliği, mücadeleci yönü, bilgi-tecrübe ve insani yönüyle Nevşehir siyasetine yeni bir soluk olacağına inandıklarını belirten vatandaşlar, "Uzun yıllardır Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanlığı görevini sürdüren Uğur, bu süre içerisinde Nevşehir'de yankı bulan çok sayıda etkinliğe de imza attı. Sözünü budaktan esirgemeyen yapısı, her kesimle iyi iletişim içerisinde bulunması, Nevşehir'in sorunlarına ve çözüm yollarına vakıf olması, yaptıkları ile Nevşehir'de 7'den 77'ye herkesin takdirini kazanması, gece gündüz yoğun çalışma temposuna alışkın olması, doğru bildiği yolda korkmadan ilerlemesi, iftira ile değil belgelerle her açıklamasını desteklemesi gibi onlarca önemli puana sahip bulunuyor. Bunun gibi çok sayıda nedenle Uğur'un aday olmasını istiyor, heyecanla bekliyoruz." dediler.