Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezimize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

NEVŞEHİR SAHİPSİZ ...!

FİB Haber Merkezimizi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ileten Nevşehir'de Mhp’nin Güçlü Aday Adayı Sait Yüksel, Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY  Sâhipsiz olan memleketin batması haktır; Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır sözünü hatırlatarak "Nevşehir çok sahipsiz. Nevşehir’in sahipsizliğinin önüne geçmek için milletvekili aday adayım...." Sorunlarını da biliyorum. Nevşehir halkına hizmet etmek için bu yola çıkıyorum.

MHP’li olduğum için büyük onur ve şeref duyuyorum.  Bu nedenle Nevşehir halkına ve hemşehrilerime hizmet etmek için elimden gelen bütün gayreti göstereceğim. Bütün imkanlarımla, gücümle, bilgi ve tecrübemle bu yola çıkıyorum. MHP’yi hak ettiği yere getirmek için Allah nasip ederde milletvekili adayı olur ve seçilirsem hiçbir hemşehrilerimin bana olan güvenlerini boşa çıkarmayacağım.Buna söz veriyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, Hayatta en zor şeyin insanın kendisini anlatmasıdır diyerek, beni tanıyanlar çok iyi bilirler ki Yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem, söz verdiğim herşeyide Allah'ın izniyle yerine getiririm.Benim bu kutsal davamıza baş koyarak çıktığımız bu yolda ne makam ne para ne pul gibi hiçbir beklentimiz olmadı olmaz olamaz. Rabbim bunları bana iş hayatımda ki başarılarımla yaşattı. Tek gayemiz tek hedefimiz halkımıza hak ettiği en güzel hizmeti sunabilmek dedi.

Yüksel, "İnsanların ötekileştiği, gelecek nesillerin de bekasının iyi olmadığını düşündüğüm için ben de varım Memleketim Nevşehir'e hizmet için. Biz rüzgara karşı ben bu işe varım dedim. Onun için bundan gurur duyuyorum. Nevşehir ve Bölgeyi iyi tanıyorum...Kısaca Nevşehir'in her tarafını adım adım gezdim, gördüm Sorunları biliyorum. Bölgenin insan yapısını çok iyi biliyorum, alt gruplarını çok iyi biliyorum. Bunlarda iddialı olduğum için varım dedim" diyerek aday adaylığı sürecinde gerçekleştirmek istediği projeleri köy köy belde belde ilçe ilçe dolaşarak vatandaşlarımıza anlatıyorum dedi.

Tek gayem Nevşehir’e sahip çıkmak. Şehrimin sorunlarını da biliyorum. Nevşehir sevdam için aday adayı olacağım. Allah nasip ederse Milletvekili adayı olursam Nevşehir’i ve MHP’yi hak ettiği yere getireceğim. Memleketimi seviyorum Nevşehir’in alacağı çok. Almaya talibim. 7 Haziran Çok önemli bir milad ve Nevşehirli tüm hemşerilerimden destek bekliyorum.” dedi.

MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, son olarak buradan sizin vasıtanızla Bu kutlu dava için yola çıktığımız ilk günden itibaren desteklerini esirgemeyerek gerek mesaj gerek telefonla gerekse sosyal medyadan yazarak destek veren bütün Eş Dost ve Arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız Cenab'ı Allah yokluğunuzu vermesin  Ne mutlu Türk'üm diyene ' ""ALLAH'IN RAHMETI VE BEREKETi ÜZERİNİZE OLSUN"" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Genel Koordünatörü Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ise, MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel'e başarılar diledi.
Önümüzdeki günlerde Aday adayı başvurusu yapması beklenen Sait Yüsel Milliyetçi Hareket Partisinin Nevşehir'deki en iddialı aday adayları arasında yer alacak.