MHP’nin bugün Ankara Arena Spor Salonu’nda gerçekleşen genel başkan Devlet Bahçeli’nin tek listeyle girdiği, 11.Olağan Büyük Kurultayı’na 10 binler katıldı. İlimiz Nevşehir den de çok sayıda katılım gerçekleştirildi.

Kurultay’a ilimiz Nevşehirden de içlerinde il yönetimi, ilçe yönetimi, milletvekili aday adayları ve Ülkü Ocakları’nın da bulunduğu yaklaşık 200 kişi katılım gösterdi. Büyük bir bölümü Perşembe pazarı alanından ve çeşitli ilçelerden kalkan 45 otobüsle Ankara’ya adeta akın eden MHP’liler salonda yerlerini alarak MHP lehine sloganlarda bulundu. Diğer illerinde katılımıyla yaklaşık 13 bin kişi salonu hınca hınç doldurdu.

 

ÇOŞKULU YOLCULUK

İlimizden hareket eden kafile oldukça çoşkulu şekilde Ankara’ya hareket etti. Yolculuk sırasında genel başkan Devlet Bahçeli ve Alpaslan Türkeş lehine sloganlar atıldı. MHP’nin seçim şarkıları dinlendi.

Taşçı : 'Ülkenin 7 Haziran'daki İktidarı MHP'dir'

Hem Nevşehir'de hem Türkiye’de tüm MHP teşkilatlarının göreve ve seçime hazır olduklarını ifade eden MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı;’Ben il başkanı seçilmeden önce ve seçildikten sonra bir iddia ortaya koydum. Nevşehir'de MHP’nin 1. parti olacağını ve bunu başarmak içinde var gücümüzle çalışacağımızı söyledim. Bugün genel merkezimizdeki tabloyu ve heyecanı gördükten sonra iddiamı büyütüyorum. ‘Sadece Nevşehir'de değil, ülkenin 7 Hazirandaki yeni iktidarı MHP’dir’ diye konuştu.


MHP`nin 11. Olağan Büyük Kurultayı`nda Devlet Bahçeli, 1149 oyla yeniden Genel Başkanlığa seçildi.