"VAROL BAŞKANIM...!"

Nevşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanması kuvvet ve muhtemel iki partiden birisi olan  Milliyetçi Hareket Partisi'nde henüz Nevşehir merkez için belediye başkan aday adayları ortaya çıkmış değil. Zira MHP Genel merkezi Yerel Seçimlerde Nevşehir'i mutlak kazanılması gereken iller kapsamında görüyor ve çok önemsiyor...Bu haseplede MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı belirleme konusunda özellikle halkın teveccühlerine ve kannaat önderlerinin düşüncelerine büyük ehemmiyet gösteriliyor.Bu konuda edindiğimiz bilgilere göre artık sona gelindi.Ve çok kısa bir süre sonra MHP den Nevşehir Belediye Başkanlığına aday olacak isim de açıklanacak....


Nevşehir siyasi kulislerin hareketlendiği şu Yerel seçim sürecinde MHP'de de hareketli saatler yaşanıyor...FİB Haber Merkezi olarak edindiğimiz bilgiler MHP nin Nevşehir Belediye Başkanlığı için düşünülen isim ; Mehmet VAROL...!

Nevşehir'in sevilen ve saygın isimlerinden biri olan Mehmet VAROL ismi kulaktan kulağa dolaşılmaya başlandı. Bu Fısıltı bile Nevşehir gündeminde büyük yankı uyandırdı.

Elbette henüz bu kararı MHP Genel Merkezi ile MHP karar mercileri birlikte verecekler fakat gelinen noktada Nevşehir de kamuoyunca büyük kısmında sevilen saygın bir isim olarak gösterilen Mehmet Varol ismine oldukça sıcak bakıyor...

Nevşehir Kamuoyunda eski il başkanı ve Milletvekili adayı Mehmet Varol ismi ciddi bir şekilde zikredilirken, kendisi bizzat bu konuda şimdiye kadar olumlu ya da olumsuz bir açıklama yapmadı.

Henüz sessizliğini bozmayan Nevşehir Ticaret ve Sanayi odası Meclis Başkan Vekili Mehmet Varol’un ise Nevşehir kamuoyundan yükselen bu ses karşısında bu duruma kayıtsız kalmayabileceği konuşuluyor.