Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu Kavak Kasabasını ziyaret etti.
Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ve Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu Kavak Kasabasını ziyaret etti.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, İl Başkan Yardımcısı Eyüp Öz ve partililer seçim çalışmalarına Kavak Kasabasında devam etti. MHP heyetini büyük bir coşku içerisinde karşılayan kasaba halkı 7 Haziran tarihinde MHP ile birlikte yürüyeceklerini ifade ettiler. Kavak Kasabasında ilk kez böylesine bir coşku ile karşılandıkları için son derece mutlu olduklarını kaydeden Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu 7 Haziran seçimlerinde Kavak halkının MHP ile yürüyeceklerine inandıklarını kaydetti. Kalfaoğlu, ‘’ 7 Haziran seçimleri öncesinde çalışmalarımıza Kavak Kasabamız ile devam ediyoruz. Burada görmüş olduğumuz büyük coşku bizlere 7 Haziran seçimlerinde iktidar müjdesi veriyor. Kavak Kasabasında bizlere coşkulu bir karşılama yapan tüm kasaba halkına teşekkür ediyoruz’’ diye konuştu.
MHP Nevşehir Milletvekili Adayı Mehmet Varol ise Kavak Kasabasının 7 Haziran seçimlerinde MHP ile birlikte yürüyeceğinin müjdesini bugün burada coşkulu karşılama ile bizlere gösterdi. Kavak halkı AKP iktidarının beldeye hiçbir katkısı olmadığını geçen yıllarda bir kez daha gördü. 7 Haziran seçimlerinde bizimle birlikte yürüyecek olan Kavak halkına teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.