Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisini ziyaret eden  Avukat Fazlı Koç , partili hemşerileri ile bir araya geldi.

 

Parti binasında iştira toplantısı yapan Gülşehirliler 07 Haziran da Gülşehir ilçesini temsil eden bir milletvekili adayı olması konusunda hem fikir oldular.

 

 

Avukat Fazlı Koç , Gülşehir MHP İlçe  binasında yaptığı konuşmada , Ben bu ilçenin terbiyesi ile bir çok kişinin ahlakının alarak büyüdüm ve Nevşehir ilinde avukat olarak çalışmaktayım. Ancak ilçeden asla bağlantımı kesmedim. Biliyorsunuz eşim Gülşehir de bir eczane çalıştırmaktadır. Önce partimiz ve davamızın yükselmesi için elimizden geleni yapmaya sizlere söz veriyorum.  Umarım Gülşehir ilçesine üç hilali dalgalandırdığımız gibi Nevşehir ilinden çıkıp iktidar yolunda partimiz bir çalışmada bulunacaktır. Nevşehir ilinde kazanan parti ülkenin iktidarı oluyor. Umarım iktidarda MHP olacaktır.Gülşehirlilerin birlik ve beraberliğe davet ediyorum. dedi.

 

Avukat Fazlı Koç , Slaytlar şeklinde Nevşehir de olması gereken seçim projelerini anlattı. 

 

Yüksek katılım şeklinde geçen toplantıda Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Abdullah Ergen,  parti yönetimi,belediye meclis üyeleri ve partiye gönül verenler katıldı. 

 

Katılımcılar ise Gülşehirlilerin bu seçimlerde birlikte hareket etmeleri konusunda hem fikir olarak. Geçmiş seçimlerde yapılan hatalara düşmeyeceklerini belirttiler. 

 

 

 

PEKİ AVUKAT FAZLI KOÇ KİMDİR ?

 

Nevşehir in Gülşehir ilçesinin Yakatarla köyü doğumlu olan Av. Fazlı Koç,  6 yaşına kadar köyünde yaşamış, öğrencilik hayatı boyunca çiftçilikle uğraşmış eğitiminden sonra meslek hayatına Nevşehir de devam etmiş olup iş çevreleri sanayi erbaplarıyla değişik potansiyellerdeki iş çevreleriyle irtibat içinde olmuş onların sorunlarını tahlil edebilme yeteneğine haiz olarak Nevşehir sorunlarını en iyi şekilde bilen ve sorunlara çözüm üretebilecek gibi gözükmektedir. 

 

 

 

 

 İ