NEVŞEHİR(MHA) Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel seçimler öncesinde Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden AK Parti’ye Milletvekili aday adaylarından bahsediliyor. Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisine de Üniversiteden muhtemel bir aday adayının varlığından söz ediliyor.

2002, 2007 ve 2011 Seçimlerinde Nevşehir’den tulum çıkaran ve önümüzdeki aylarda yapılacak olan seçimlerde de hedefi yine aynı başarıyı egale etmek olan AK Parti’nin bu gidişatına bir dur demek adına Milliyetçi Hareket Partisinin çıkaracağı adaylar büyük önem taşıyor.

Tam bu esnada Milliyetçi Hareket Partisinin kamuoyunda isminden bahsedilen aday adaylarından ziyade Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinden bilinen, hatta kamuoyunun da oldukça yakından tanıdığı, Akademik kimliği ile de öne çıkan bir ismin önümüzdeki günlerde Sürpriz bir şekilde aday adaylığını açıklaması muhtemel görünüyor.

Şimdilik isminden bahsedilmesini istemeyen, ser verip sır vermeyen Milliyetçi Hareket Partisinin son derece Sürpriz aday adayının Parti’de oldukça sıcak karşılanacağı da gözleniyor.