NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer, Nevşehir il merkezinde Cumhuriyet Halk Partisinin Milliyetçi Hareket Partisini destekleyeceği yönündeki söylemlerin kesinlikle gerçekle alakası bulunmadığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi olarak Nevşehir’de bu konuda Parti tabanına güvendiklerinin altını çizen CHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Sağlamer, “Zaman zaman bizimde kulağımıza bu tür iddialar geldi. Ancak seçmenlerimize ve Vatandaşlarımıza da söylediğimiz gibi Partimizin il merkezinde Milliyetçi Hareket Partisini destekleyeceği yönündeki söylemlerin doğruluk derecesi yok. Öyle olsaydı seç ime birkaç gün kala çıkıp esnaf gezileri yapıp partimize oy istermiydik?. Üstelik bu tür haberlerin Milliyetçi Hareket Partilileri de üzdüğünü düşünüyorum” diye konuştu.

Kapadokya FM Radyosunda Gazeteci Ali Çamur’un haber programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Serkan Sağlamer, “Memlekette ne eksikse bu benim içinde, benim ailem içinde, çocuklarım içinde bir gereksiniz demek. Bu nedenle memleketimizde ne eksik görülüyorsa biz onları yerine getirmek için göreve talip olduk. Yapmayı planladığımız çalışmaların başında 12 bine yakın öğrencisi bulunan Üniversitemizin ilimiz ekonomisine daha fazla katkıda bulunması sağlamak olacak. Çeşitli nedenlerle il merkezine gelemeyen öğrencilerin ilimiz merkezine gelerek ilimiz merkezinin ekonomisinin canlandırılmasına fayda sağlaması için ne gerekiyorsa onu yapacağız” dedi.