NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Ebubekir Gizligider, seçim çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.


7 Haziran seçimlerinin ardından yaşanan gelişmelerin Millet tarafından iyi tahlil edildiğine inandığını kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Gizligider, bu süreçte elini taşın altını koyanlarla, koymayanların halk tarafından 1 Kasım erken seçimlerinde ayırt edileceğine inandığını ifade etti.

Gizligider, “Erken seçime kısa bir süre kaldı. O yüzden Milletvekili adayları olarak farklı farklı yerleşim merkezlerinde seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçmişteki klasik seçim çalışmalarından farklı bir seçim çalışması yapıyoruz. Daha sakin, gürültüsüz ve kalabalık olmadan bir seçim çalışması yapıyoruz. Bunun halk tarafından da takdirle karşılandığını görüyoruz. Sayın Başbakanımızın açıkladığı seçim bildirgemizin halkımız tarafından ilgiyle karşılandığını görüyorum. Hatta keşke daha önce bu açıklamalar yapılsaydı deniliyor. Yaşanan 4 aylık süreçte Milletimizin bu süreci en iyi şekilde takip ettiğini düşünüyorum. Bu süreç içerisinde hükümetin kurulması konusunda elini taşın altına koyanlarla koymayanları Milletimizin ayırt edeceğini düşünüyorum. Dolar, Euro ne durumda herkes şimdi ister istemez onu da takip ediyor. Bizimde şehir adına bir çok hayalimiz vardı ama onlarda beklemede” diye konuştu.