AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları Nevşehir de Cumhurbaşkanı Adayı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçimi için gençlere iletilmek üzere gönderdiği mektubunu dağıttı.
AK Parti Genel Merkez Gençlik kolları koordinasyonunda tüm illerde gençlik kolları üyeleri tarafından yaklaşık 3 milyon gence verilecek olan Mektupta Erdoğan, Türkiye’nin gençlerine her zaman inandığını ve güvendiğini belirtiyor.

Mektubunda gençlerimizin, her alanda en iyi, en kaliteli ve en modern imkanlara kavuşması için AK Parti iktidarının 12 yıl boyunca çok önemli yatırımlar yaptığını hatırlatan Erdoğan, tam bağımsız Türkiye’nin yeniden inşa tarihi olan 10 Ağustos günü gençlerin her birinden, bu tarihi günde sandığa gitmeleri, hür iradeleriyle oylarını kullanmalarını rica ediyor.

AK Parti Gençlik Kolları üyeleri de 'Sen yoksan bir kişi eksiğiz' diyerek gençlere Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubunu iletip bu tarihi günde, sandık başında Yeni Türkiye’nin inşasına katkıda bulunmalarını istiyor.