Ey yerleri ve gökleri yaratan bizleri yoktan var eden Allahım.
Sen Rahmansın sen Rahimsin. Ey Zülcelali vel ikram.
Bizi kulluğuna kabul et.Bizi sana layık bir kul eyle. Bizi sapıtan azan kullarından uzak tut. Bizi ailemizi çocuklarımızı ve milletimizi, sıratı mustakim de olan kullarından eyle. Dertlilerimize deva borçlularımaza eda eylemeyide nasip eyle. Bizleri kaldıramayacagımız imtihanla sınama. Ahirete intikal eden geçmişlerimize Rahmetinle muamele eyle. Onları kabir azabından uzak tut. Onları yattıkları yerde rahatsız edecek işler yaptırma bize dünyada.
YA ZÜLCELALİ VEL İKRAM.
Bize merhametinle ikramınla muamele eyle. Bizleri senden başkasına muhtaç eyleme.
Galu belada verdiğimiz sözde durmayı. Verdigin nimetlerin şükrünü eda etmeyide nasip eyle ya Rabbi.
Soyumuzdan her zaman olduğu gibi, yine meziyet sahibi, fazilet sahibi, ahlaklı, ilim ve irfan sahibi, vatan perver kahramanlarında yetişmesinide nasip eyle ya Rabbi.
Türk ve İslam alemine birlik ve beraberlik nasip eyle. İçimizdeki ve dışımızdaki münafıklara fırsat verme. Bizi nefsimizle başbaşa bırakma.
Vatanımızın ve Milletimizin düşmanlarına fırsat verme. Bize düşman olanların hesaplarını tersine çevir.
Türk milletine basiret nasip et. Dostunu düşmanını tanımayı nasıp et.
Cesareti Hz Ali den alan, Basirette Hz Ömer gibi olan,
Sadakatte Hz Bekir gibi dolan, Cömertlıkte Hz Osman gibi coşan,
Kullarından eyle ya Rabbi.
Güzel ahlakta mükemmel insanlıkta, her şeyinden düşmanın dahi emin olduğu, alemlere Rahmet olarak indirilen, çilelerle yoğrulmuş, iki cihan serverimiz peyğamberimiz Hz Muhammed s.a.v. yolundan ayırma ya Rabbi.
Onun yolunun takipçisi, yılmaz savaşçısı, asla dinini siyasete alet etmeyen, bilakis siyaseti dine hizmet aracı yapan, Yaşama sebebini İslamı anlamayı, Cennet vatanımız Türkiye'mizi ilelebet yaşatmayıda nasip eyle ya Rabbi.Gönlerden al yıldız bayrağımız minareden ezanımızı eksik eyleme Allahım.
Hazreti Muhammed s.a.v. min  yolunun takipçisi, Müslümanlığın gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti  İslamiyet Ruhumuz, Kanımız aksada zafer İslamın diyerek binlerce evladını Şehid veren, her bir karış toprağı kanlarıyla yoğrulmuş Şehit ve gazilerimizin Mehmetçiklerimizin yolundan gitmeyide nasip eyle ya Rabbi.
Ya Hayyum, ya Kayyum
Yedi Kat Semanın ve büyük Gökyüzünün sahibi senden ne istediğimiz sana malumdur. Huzur ve Güven içerisinde, kendi Vatanımızda insanca yaşamak. Müslüman biri olarak kalmak Huzurumuzu bozmaya, Güvenimizi yok etmeye, Vatanımıza bizi Hasret koymaya çalışanlara fırsat verme. Bizi diyarı Gurbet ellerde perişan eyleme. Sevdiklerimizden bizi ayırma, Devletimize Milletimize birlik beraberlik nasip et. Ey noksansız isimlerin sahibi. Ya Esmaül Hüsna. Her şeyin Kendisine, kendisinin hiç kimseye ihtiyacı olmadığı yüce Kudret. Bizi doğru yolundan ayırma, Adaletinden şaşırtma. 
Devlet büyüklerimizin, iktidar Sahiplerimizin Devletimize, Milletimize ihanet etmelerine fırsat verme, ya Rabbi. (Amin)
Onlara insaf merhamet, ahde vefa nasip eyle, ya Rabbi. (Amin)
Vatanımız, Milletimiz üzerinde oynanmakta olan oyunları Milletimizin görmesini nasip eyle. 
Emperyalizmin ve onun Vatanımızdaki ve Uzantılarına Milletimiz, Devletimiz dinimiz üzerinde oyun oynamalarına fırsat verme,oyunlarını kendi alehlerine çevir.
Şu mazlum Türk Milletine ve mazlumların hamisi Milletimize Kendisinden olan, kendi inancından Yöneticiler nasip eyle ya Rabbi. (Amin)
İdrak etmekte olduğumuz şu Yerel Seçimler  arefesinde Ülkemiz Milletimiz Nevşehirimiz için hayırlar getiren dualarimizi kabul, ibadetlerimizi makbul eyle Ya Rabbim... Amiin.
Okuyarak Göz Nuru döken ve Amin diyen tüm Kardeşlerimin Dualarınıda kabul eyle ya Rabbim. AMİN...!
Sayğılarımızla.
Seçimlerin tüm Türk ve İslam alemine birlik beraberlik getirmesini ve hayırlara vesile olmasını Yüce ALLAH’tan diliyoruz.
Nevşehir'imiz için  de hangi adayımız hayırlısıysa onu başımıza getir ya rabbim.
SEÇİMLER TÜRKİYEMİZE MİLLETİMİZE VE NEVŞEHİRİMİZE HAYIRLI OLSUN.