AK Parti Nevşehir Milletvekili A. Adayı Mustafa Arıkan ,Memur-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir’i ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Arıkan adaylık yolunda yürüttüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Sivil toplum kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiren Arıkan, son olarak Memur-Sen Nevşehir İl Başkanı Mustafa Arıkan'ı ziyaret ederek istişarede bulundu.

STK’ları bir ülkenin ’olmazsa olmazları’ olarak nitelendiren Arıkan, bu kapsamda Memur Sen ide yakından takip ettiğini ve Memur Sen’in gerçek manada bir sivil toplum hareketi olduğunu kaydetti. Memur Sen’in sadece sendikal anlamda değil, sosyal alanlarda da etkisini göstermesinin bu anlamda çok önemli olduğunu kaydeden Arıkan, AK Parti hükümetlerine karşı yürütülen her karalama kampanyası ve darbe girişimlerinde Memur Sen gibi Türkiye’nin en güçlü sivil toplum kuruluşunun tüm üyeleriyle birlikte dimdik durarak bu girişimlere karşı tepkilerini koymalarını her zaman takdir ettiklerini söyledi.

Nevşehir Memur Sen İl Başkanı Mustafa Özdemir ise, ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir milletvekili aday adayı Mustafa arıkan’a teşekkür ederek şunları söyledi:
“Ülkemizde özgürlüklerin önünü açan özellikle siyasi iradenin ve şuanda Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve ondan sonra Başbakan olan Sayın Ahmet Davutoğlu’nun yürüttüğü büyük mücadelede inisiyatif almaya devam edeceğiz. Bizim özellikle varlık sebebimiz, ülkemizde özgürlüklerin önünün açılması, kimsenin ötekileştirilmemesi ve küllerinden doğan o büyük medeniyetin yeniden Büyük Türkiye olarak tekrar şahlanmasıdır. Biz bu uğurda bu sancağı taşımaya devam edeceğiz. Biz bundan sonraki çalışmalarda iktidarımızın ve cumhurbaşkanımızın bu ülkenin açtığı, özgürlükleri çoğalttığı, ötekileştirilen insanların devletle milleti kucaklaştırdığı, devletin artık ana olduğu bir ortamda, çözüm süreci konusunda kesinlikle bu taşın altına bedenimizi koyuyoruz ve inşallah inisiyatif alarak bununla da mücadele etmeye devam edeceğiz.” dedi. Özdemir AK Parti Aday  Adayı Mustafa Arıkan'a seçim sürecinde başarılar diledi.

ARIKAN “14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla da bir mesaj yayımladı."

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Arıkan mesajında, “Sağlıklı yaşamak her insanın temel hakkıdır. Sağlıklı bir toplum aynı zamanda mutlu ve huzurludur. İnsanların daha sağlıklı, daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp bilimi, geçmişten gelen tüm birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olmuştur.Bu bağlamda Özveriyle çalışan ve sağlık hizmetlerinin ülkemizde en üst seviyeye çıkarılması için gayret gösteren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramını kutlar, selamlarımı sunarım” dedi.

YGS'de Tüm Öğrencilere Başarılar Diliyorum!


AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Mustafa Arıkan, “Sevgili öğrenciler, 15 Mart 2015 Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) girecek olan öğrencilere başarılar diledi.