AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Avanos ilçesine bağlı Özkonak ve Kalaba beldeleriyle, Akarca köyünde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Avanos'un Akarca köyünde düzenlenen programda köy muhtarı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Açıkgöz, Akarca köyü muhtarı Murat Dönmez'den köyünn sorun, talep ve isteklerini dinledi. Bugüne kadar yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler verdi.

Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'inde eşlik ettiği  ziyarette Milletvekili Açıkgöz, muhtarların her zaman yanında olduğunu belirterek, “Milletvekili olarak her zaman yanınızdayım. Ne yapmamız gerekiyorsa yapmaya hazırız. Gerek burada gerek Ankara’da her zaman kapımız sizlere açıktır. AK Parti İktidarları döneminde köylerimize yapılan yatırımlar Cumhuriyet tarihiyle kıyaslanmayacak kadar çoktur. Köylerimizde birçok sorunu çözdük. Ama elbette eksiklerimiz vardır. Onları da tamamlamak için beraberce çalışıyoruz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz; “Hemşerilerimizin samimiyeti, teveccühü görülmeye değer...Vatandaşlarımızın mutlu yarınları için gayretle çalışmamıza bizlere destek oluyorlar.  AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimize hizmet edebilmek bizler için onurdur. Gösterilen yakın ilgi ve sıcak ev sahipliği için Akarca Köyümüz sakinlerine teşekkür ederim ” dedi.

Açıkgöz'ün ziyaretlerine vatandaşlar yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulundu.