AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ramazan Bayramı’nın birinci gününde bayramlaşma programına ara vermeden devam ediyor.

Bayram namazını Nevşehir merkez Alibey Camiinde kılan Açıkgöz,“Ramazan Bayramı’mızın sevincini, coşkusunu hemşerilerimizle Alibey Camimizde eda ettiğimiz bayram namazımızın ardından paylaştık. Bayram, birlikte güzel... ‘Müminler ancak kardeştir.’ (Hucurat, 49/10) Ramazan Bayramı'mızı en içten dileklerimle kutlarım; selam ve dua ile...” paylaşımında bulundu. 

Ardından sırasıyla ziyaretlerine devam eden Açıkgöz; “Nevşehir’de #RamazanBayramı bir başka güzel... Nevşehir Valiliğimizin düzenlediği bayramlaşma programında; protokolümüzle ve hemşerilerimizle bayram sevincini paylaştık. #İyiBayramlar#Nevşehir” dedi.

AK PARTİ Nevşehir İl Başkanlığında devam eden bayramlaşma programında gündeme ve yenilenecek İstanbul seçimlerine dair açıklamalarda bulunan, Cumhur İttifakı adına AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sayın Binali Yıldırım’a da desteğini yineleyen Açıkgöz, “Hemşerilerimizle, AK Sevdalılarımızla, @akpartinevsehir teşkilatımızla İl Başkanlığımızda bayramlaşıyoruz. Biz, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde,  İl Başkanımızla, milletvekilleri olarak bizlerle, tüm teşkilatımızla, belediye başkanlarımızla büyük bir aileyiz. 23 Haziran’da #İstanbul Belediye Başkan adayımız Sn @BY ile kazanan İstanbul #DahadaGüzelOlacak. Nevşehir tek yürek @BY’ın yanında, hak yerini bulacak kazanan yine milletimiz olacak.” dedi. 

Öğle namazını Acıgöl merkezde eda eden Açıkgöz, “Öğle namazı sonrası kadirşinas Acıgöllü hemşerilerimizle kucaklaşıyor; geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin #RamazanBayramı’nı kutluyoruz. #RamazanBayramınızMübarekOlsun”paylaşımında bulundu.


Acıgöl’deki bayramlaşma programının ardından Nevşehir Belediyesindeki bayramlaşma programına AK Parti teşkilatıyla birlikte katılan Açıkgöz, “@nevsehir_bel’mizde bayramlaşma programlarımız devam ediyor. @akpartinevsehir teşkilatımızla, arı gibi çalışkan Belediye Başkanımız @RasimAri50 ve AK kadrolarımızla kazanan Nevşehir oldu. #SevdamızNevşehir” dedi.


Bayramlaşma programlarında yasalaşan Kapadokya Alan Başkanlığı konusunda açıklamalarda bulunan ve Alan Başkanlığının önemine vurgu yapan Açıkgöz Ürgüp bayramlaşma programında “Kapadokya Alan Başkanlığımızla bölgemizi ve doğal güzelliklerimizi koruyarak, geliştirmenin; bu eşsiz doğa harikalarını gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde bırakmanın gayreti içerisinde olacağız. Hem alan yönetiminin hem de bayramın sevincini bir arada yaşıyoruz. Eşsiz güzelliklerin diyarı #Kapadokya’mızın gözbebeği #Ürgüp Cumhuriyet Meydanında hemşerilerimizle ve vatandaşlarımızla bayramlaşıyor; yerli ve yabancı konuklarımızla bayramın sevincini paylaşıyoruz. Belediye Başkanımız @akturkbaskan ile güzel Ürgüp’ümüz gelişmeye devam ediyor.” dedi.

Devam eden ‘Pençe Harekatı’na da desteğini yineleyen Açıkgöz, “Aziz milletimiz, devletimiz, bayrağımız, vatanımız, ezanımız, kutsalımız için; gece-gündüz, sıcak-soğuk, bayram-Ramazan demeden canlarını siper ederek görev yapan kahraman Mehmetçik’imize de minnettarız. “Pençe Harekatı”mız Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şanlı komutanlarımız ve kahraman askerlerimizle devam ediyor. Allah, milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Teröre ve terör sevicilere dün olduğu gibi bugün de yarın da fırsat vermeyeceğiz. Terörle kararlı mücadelemiz yurtiçinde ve yurtdışında aralıksız devam ediyor. Aziz milletimiz huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde bayram sevincini yaşayabilsin diye fedakâr ordumuz tüm gücüyle mücadele ediyor. Rabbim, ordumuzu her daim muzaffer kılsın inşallah. Bu vesileyle şehadetle şereflenmiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor; fedakâr ailelerine ve gazilerimize de minnetlerimizi sunuyorum” dedi.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün açıklamalarını izlemek için TIKLAYINIZ!