AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı acil şifalar diledi.

Açıkgöz, ‘Bayramlarda hasta ve kimsesizleri de unutmamak gerekiyor. O yüzden büyüklerimizin bayramda ellerini öpmek ve hal hatırlarını sormak benim için çok önemli. Amacım bayramı evinde geçerlemeyen vatandaşlarımıza moral olmak ve bayramlarını kutlamak.  Bizler büyüklerimizin her zaman yanındayız. Allah nice bayramları sağlık, mutluluk ve birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeyi nasip etsin hepimize’ dedi.

Hasta yakınları ile uzun uzun sohbet eden ve Hastalarla yakından ilgilenen Açıkgöz bayramlarını kutlayarak onlara moral verdi. Taburcu olmayı bekleyen vatandaşlar ziyaretten çok memnun kaldıklarını belirterek Açıkgöz’e teşekkür ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Hastanede tedavi gören hemşerilerimizle bayramlaştık. Rabbim hepsine acil şifa, hayırlı ve uzun ömürler versin" dedi.

Polis Evi ve Nevşehir Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek bayram ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Açıkgöz, güvenlik güçleriyle de tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.