AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları 5. Olağan Kongremizde Nevşehir AK Genç kardeşlerimizle, teşkilatımızla bir aradayız. “Bugünkü mücadelemizin Çanakkale’den,İstiklal Savaşı’mızdan farkı yoktur. Güçlü Türkiye’nin mücadelesidir, kahraman milletimizin mücadelesidir, Başkomutanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesidir, şanlı bayrağımızın mücadelesidir, devletimizin mücadelesidir. Gençlerimiz geleceğimizdir; imanlı, ihlaslı, samimi ve hasbi bir gençlik geleceğimizin de mimarı olacaktır. Biz, gençlerimize güveniyoruz. AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kollarımızın 5. Olağan Kongresi hayırlara vesile olsun. Gençlik kollarımızda görev alan kardeşlerimize muvaffakiyetler diliyorum. AK Destanları birlikte yazdık, el ele omuz omuza da yazmaya devam edeceğiz.” dedi.

TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK  Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Afrin’de şehit olan vatan evlatlarına Allah’dan rahmet, aileleriyle  Türk milletine baş sağlığı dileğinde bulunarak başladığı konuşmasında, kongreye katılan Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a , Nevşehir’e sağlanan hizmetlerde yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kongrede konuşan Açıkgöz “Cenab-ı Allah, Mehmetçiklerimizin yolunu açık eylesin.Bu harekat Türk Milletinin var olma ve yok olma mücadelesidir. Bizi küçültemeyecekler, bize dik çöktürtemeyecekler ve bu vatanı asla bölemeyeceklerdir. Çanakkale ve İstîklâl Harbi nasıl  önemliise Afrin harekâtının hiçbir farkı yoktur. Allah Ordumuza muzafferiyet ihsan eylesin. Dünya barışının sağlanması, iyiliğin yeniden dünyada tesis edilmesi için bu hareket önemli. Çünkü bu dava sadece bizim değil, tüm mazlumların davası.” dedi.

Açıkgöz, gerçekleştirilen kongrede görev alacak AK gençlik yöneticilerine görevlerinde başarılar diledi.