AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Tepeköy'de buğday hasatı yapan köylülerle görüşerek onların sorunlarını dinledi. Köyden uzak, sıcakta,  tarlalarında hasat yaparken Milletvekili Açıkgöz'ü yanlarında gören üreticiler büyük bir mutluluk ile milletvekilini karşıladılar.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, bölge halkına olan yakınlığı ve yaptığı ziyaretler ile bölge halkı tarafından büyük bir sevgi ile karşılanıyor. Son olarak buğday hasadının başladığı şu günlerde Tepeköy’de buğdaylarını biçen üreticilerin tarlalarına giden Açıkgöz, çiftçilerle Biçerdöver’e bindi, verimi inceledi ve  tarlaları başında çiftçilerle sohbet etti. Hasat yapan üreticilerle tek tek görüşen Açıkgöz “AK Parti hükümetimiz ekimden, biçime kadar her zaman sizlerin yanında. 8 aydır gözünün içine baktığınız buğdayın hasat dönemi geldi, bereketli olsun. “ dedi.


Tepeköy'de buğday hasadı yapan çiftçilerle bir araya gelen Açıkgöz, buğday tarlasında biçerdövere binerek ürün hasadı gerçekleştirdi.
Çiftçilerle bir araya gelen Açıkgöz, Büyüyen ve gelişen Nevşehir, güçlü Türkiye  yolunda çiftçimizin, üreticimizin yanındayız. ‬‪Hasadınız bol, mahsulünüz bereketli olsun. dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün hasatta ki incelemelerine katılan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ta; "Tüm üreticilerimize Bu sezonun bol bereketli, bol kazançlı bir sezon olmasını diliyorum.  Temennimiz üreticilerimizin ürettikleri ürünlerin karşılığını tam anlamıyla alabilmeleridir" dedi.
 
Ziyaretin ardından, tarlada incelemelerde bulunan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve Milletvekili Açıkgöz buradaki çalışmalar hakkında Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz'dan bilgiler aldı.