AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, mesajında eğitimin insan hayatı için çok önemli olduğuna dikkat çekerek, insanların eğitim sayesinde her türlü şekle sokulabileceğini kaydetti.

İnsanın iyi bir vatandaş ve iyi bir nesil olabilmesi için eğitime gereken önemin verilmesi gerektiğini vurgulayan Açıkgöz, “Daha kaliteli bir yaşam için eğitim ve öğretim almaya çalışmalıdır. Eğitimli insanların oluşturduğu toplumlar her zaman diğer toplumların bir adım ötesinde bulunmaktadır. Bu nedenle çocuklarımızın eğitimine ve öğretimine değer vermek zorundayız. Yaşam şartlarının ve eğitim olanaklarının bu kadar kolaylaştığı günümüzde çocuklarımızı ve gençlerimizi eğitim öğretim imkânından faydalandırmamız gerekmektedir" dedi.


AK Parti iktidarlarının "önce iyi bir eğitim" dediğini anlatan Açıkgöz, Eğitim konusunda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açıkgöz sözlerini şöyle sürdürdü; Yeni ve güçlü bir 2023 ve 2071 Türkiyesine doğru hep birlikte daha emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamaktır. Daha mutlu ve güzel bir gelecek için her zaman öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin, velilerimizin ve eğitim çalışanlarının, yanında olduğumuzun bilinmesini isterim. Bu düşüncelerle, 2016-2017 eğitim öğretim yılında öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza başarılar diliyor, hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.”


2016-2017 Eğitim Öğretim yılına seminer dönemiyle başlayan öğretmenlerimize; yeni eğitim öğretim yılının hayırlı, huzurlu, başarılı geçmesini Cenab-ı Hakk' tan niyaz ederim.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divan Üyesi