GÖRBİR Dernek Başkanı Erol Mutlu, Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Kemikkıran ve yöneticileriyle bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir’in en aktif sivil toplum kuruluşlarından biri olan Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinin çalışmalarını büyük bir mutluluk içerisinde takip ettiklerini belirtti.

Açıkgöz, "Nevşehir’de yıllardır aktif bir dernekçilik anlayışı ile engelli vatandaşlarımızın haklarını koruyan, düzenlediği etkinlik ve sosyal sorumluluk projeleri ile büyük bir boşluğu dolduran GÖR-BİR faaliyetleri ile bizleri ile de gururlandırmaktadır. Bizlerde GÖR-BİR derneğimize elimizden geldiği desteği vermeye çalışıyoruz, bu desteğimiz bundan sonra da artacaktır" dedi.


Ziyarette Dernek çalışmaları ve üyeleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Erol Mutlu ise, Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün bu nezaket ziyaretinden ve bugüne kadar vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayarak kendilerine her zaman destek olduğunu belirtirken, engellilere verdiği değeri gösteren Millet Vekilimiz Açıkgöz'e başarılar dilerim" diye konuştu.  

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "GÖRBİR Derneğimizi ziyaretimizde, özel insanlarımıza yönelik AK faaliyetlerimizi ve taslak projelerimizi istişare ettik. Oldukça verimli bir görüşme oldu "dedi.