AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kurban bayramında hasta ve hasta yakınlarına ziyarette bulundu.

Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ecz. Mustafa Acıkgöz, Kurban Bayramının birinci günü Nevşehir’e gelen Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Yunus Karadağ ile Nevşehir Devlet Hastanesinde ziyaretlerde bulundu. Nevşehir Devlet Hastanesi ile Ürgüp Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz ve Saha Koordinatörü Dr. Yunus Karadağ’a Nevşehir deki ziyaretlerinde Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Erkut Bayram, Mali ve İdari Hizmetler Başkanı Mustafa Güçlü, Hastane Yöneticisi Dr. Yücel Şal eşlik etti. 


AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesi’nde yaptığı ziyarette hastalar ve refakatçilerle ilgilendi. Bayram ziyaretleri kapsamında devlet hastanesine misafir olan Milletvekili Açıkgöz,Kurban bayramınn ilk gününde hastaları ziyaret etmeyi unutmadı. Bayram sevincini yaşayamayan hastalarla sohbet eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hastalarla neşeli saatler geçirdi. Vatandaşın sağlık hizmetlerinden daha fazla yararlanabilmesi için AK Parti’nin ciddi bir şekilde çalıştığını belirten Açıkgöz, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna vurgu yaptı.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Milletvekili Açıkgöz'e teşekkür ettiler.
Milletvekili Mustafa Açıkgöz, hasta ve hasta yakınlarıyla ilgilendikten sonra sağlık çalışanlarıyla da ilgilendi. Sağlık çalışanlarının Kurban Bayramını kutlayarak iş hayatlarında başarılar diledi. Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında;"Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı bu bayramda da yalnız bırakmayarak bayramlarını kutlayıp, acil şifalar diledik."Tüm Hastalarımıza ve yakınlarına Allah'tan acil şifalar diliyorum. Fedakarca emek veren, gece gündüz, bayram-mesai kavramı gütmeden sağlık hizmeti sağlayan hastane çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum." dedi.