TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, TBMM Genel Kurulunda 2019 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifinin görüşmeleri kapsamında konuşma yaptı.

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz'ün 2019 bütçe görüşmeleri kapsamında TBMM Genel Kurulunda gerçekleştirdiği konuşmasında; "Dünya'da eşi benzeri olmayan Kapadokya’mıza; gökyüzünde uçan balonlarıyla, yer altındaki medeniyetiyle, butik otelleriyle yerli ve yabancı tüm konuklarımızı Kapadokyamıza tatil yapmaya bekliyoruz" dedi.

Kapadokya’ya Davetlisiniz’

Tabii, yine, ben buradan bir çağrı yapmak istiyorum: Sayın Başkanım, değerli milletvekilleri; biliyorsunuz, dünyada eşi ve benzeri olmayan, doğal güzellikleriyle, balonlarıyla, ören yerleriyle, peribacalarıyla ve doğal butik otelleriyle ‘Turizm Cenneti Kapadokya’mıza, yerli ve yabancı tüm konuklarımızı davet ediyorum. Kapadokya’mız, biliyorsunuz, otelleriyle, tesisleriyle gerçekten bu altyapıya hazır. Yerel yöneticileriyle, değerli milletvekilleriyle ve misafirperver halkımızla ben kısa dönem tatillerini bile Kapadokya’da, Nevşehir’de yapmaya davet ediyorum. Ayrıca, bütün milletvekili arkadaşlarımızı ve değerli halkımızı da yine Kapadokya’mıza davet ediyorum.

Bu vesileyle 2018 bütçesinin hayırlı olmasını, bereketli olmasını temenni ediyor, yüce heyetinizi saygıyla selamlıyorum.