AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları çok yoğun ve coşkulu geçti. Nevşehir halkımız aynı 3 yıl önce olduğu gibi bu yıl da meydanı aynı coşku ve heyecanla doldurdu. Ben tüm vatandaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

"Nevşehir 15 Temmuz'un 3. Yıl Dönümünde Yine Tek Yürek Oldu"

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divan Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,"15 Temmuz hain darbe girişiminin 3. yıl dönümünü geride bırakırken, bütün Ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde binlerce vatandaşımız meydanları doldurdu. Ellerinde bayraklarıyla programlara yoğun ilgi gösteren Nevşehir halkı 15 Temmuz’u unutmadığını bir kez daha güçlü bir şekilde haykırdı" dedi.

15 Temmuz'un 3. Yılında Aynı Ruhla...
15 Temmuz etkinlikleri kapsamında Nevşehirlilere okuduğu ilahileri ile konser veren Dünyaca ünlü sanatçı Maher Zain'i Kapadokya'da ağırladıklarını belirten Nevşehir Milletvekili Açıkgöz; “15 Temmuz Ruhuyla Yeniden Diriliş” için Nevşehir dün gece de tek yürekti. Vatan sevdalısı aziz Nevşehirli hemşerilerimizin gönüllerinde yer edinen değerli Maher Zain'e ve katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Rasim Arı’ya teşekkürler. " 

Bu vesile ile programın hazırlanmasında emeği geçen Nevşehir Belediye Başkanımız Rasim Arı'ya, bu güzel üst düzey organizasyonu gerçekleştiren bütün arkadaşlarıma ve bu meydanı dolduran, buraya kadar gelme zahmetine katlanıp, o ruhu yaşatan, 15 Temmuz’u unutmayan, unutturmamaya da azimli olan siz değerli Nevşehirli vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.  " ifadelerine yer verdi.