AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, aşure ayı olarak da bilinen Muharrem ayında sağlık çalışanlarını unutmadı.

Salgının en yoğun olduğu dönemlerde sağlık çalışanlarına yönelik çeşitli destek çalışmaları gerçekleştiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Muharrem ayında da unutmadığı sağlık personellerine aşure ikramında bulundu.

Açıkgöz, Sağlık çalışanlarının ağzını tatlandırdı.

Nevşehir il genelinde COVİD – 19 vakalarını önlemek adına özverili ve fedakarca çalışan tüm sağlık personeline teşekkür eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Devlet Hastanemizde sağlık çalışanlarımızla aşurenin bereketini paylaştık. Cansiperhane çalışan, gece gündüz demeden toplum sağlının korunması adına emektar sağlık çalışanlarımıza küçük bir teşekkür için aşure ikramında bulunduk. Salgınla etkin mücadelede emeklerini esirgemeyen sağlık çalışanlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.

Milletvekili Açıkgöz; "Toplum sağlığının korunması adına gayretleri ve emekleri için başta Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca’ya, Hazine ve Maliye Bakanımız Sn Berat Albayrak’a, tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Salgını Maske, Mesafe, Temizlik ile hep birlikte yeneceğiz" dedi...

SAĞLIKÇILARDAN AÇIKGÖZ’E TEŞEKKÜR

Özellikle koronavirus salgınıyla birlikte yoğun bir tempoda çalışan Nevşehir Devlet Hastanesi sağlık personelleri, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün aşure sürpriziyle karşılaştı. Milletvekili Açıkgöz'ün zor dönemlerde hep yanlarında olduğunu belirten sağlık çalışanları, kendilerini unutmayan Açıkgöz'e ikramları nedeniyle teşekkür etti.