TBMM Divan Katip Üyesi , AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, yılın son gününde, yılbaşı gecesini görevleri başındaki kamu çalışanlarını ziyaret ederek geçirdi. 

Açıkgöz'den Yılbaşı Gecesi Turu

2017 yılının son gününe kadar sahalarda vatandaşlarla kucaklaşmayı sürdüren Milletvekili Açıkgöz, Yılbaşı gecesi Nevşehir Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı ,İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu personelini ziyaret edip yeni yılını kutladı.

TBMM Divan Katip Üyesi , AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, 2017 yılının son günü akşamında ilk olarak Nevşehir Devlet Hastanesi acil servisi ve servislerdeki personel ile yatan hastaları da ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini sundu. Tüm çalışanlara iyi nöbet ve iyi yıl dileklerini sundu.
İlk Ziyaret Hastaneye...
Servislerdeki hasta odalarını tek tek ziyaret eden Açıkgöz, 2017 yılının ilk günlerinde itibaren sağlıklı günlere kavuşmaları konusunda hasta ve yakınlarının yeni yıllarını kutladı ve şifa diledi. 

Açıkgöz Hastane iyaretine ilişkin açıklamasında; " 2017 yılının son gecesinde Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı, refakatçilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunduk ve fedakar sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerimizi ilettik." dedi.


Sonra Karakol Ziyareti
AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra yılbaşı gecesi nöbette olan Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Merkez Karakolu personelini ziyaret etti. Açıkgöz," İlimizin asayişi, düzeni, huzuru için gece gündüz demeden görevinin başında olan emniyet güçlerimizi, merkez karakolumuzdaki polislerimizi ziyaret ederek hayırlı nöbetler diledik." dedi.

Jandarma Uygulama Noktası Ziyaret 
Milletvekili Açıkgöz, "Gecenin son ziyaretini Nevşehir İl Jandarma Komutanlığımıza bağlı Kahraman Mehmetçiklerimizi uygulama noktasındaki nöbet yerlerinde ziyaret ettik. Aziz milletimizin güvenliği, huzuru, birlik ve beraberliği için her an görevinin başında olan askerlerimize, güvenlik güçlerimize selam olsun." dedi.


Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e yılın son ziyaretlerinde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Gençlik Kolları da eşlik etti.