AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divan Üyesi Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ürgüp ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

Ürgüp'te ilk olarak AK Parti Kadın Kolları istişare toplantısına katılan Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamasında; Ürgüp AK Kadınlar istişare toplantısında fedakar AK kadınlarımıza ayrı ayrı teşekkür ettik. “AK Parti hareketimizde en büyük gayret sahipleri AK kadınlarımızın emekleri çok büyük, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için tüm kademelerimizle çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Açıkgöz daha sonra Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk'ü ziyaret ederek ilçenin sorun ve sıkıntıları hakkında istişarelerde bulundu.

Ürgüp'ün Kapadokya merkezinde Nevşehir'in önemli bir yüzü bir vitrini bir ilçe olması konumuyla önemli bir yer olduğunu ifade eden Açıkgöz, belediyenin hazırlayacağı projelerin her zaman yakın takipçisi olacaklarını söyledi. Açıkgöz daha sonra Belediye Başkanı Aktürk ve AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ile birlikte ilçede devam eden yatırımları yerinde incelediler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Ürgüp Belediye Başkanımız Mehmet Aktürk Başkanı makamında ziyaret ederek, faaliyetleri hakkında bilgi aldık. Ardından Halk Eğitim Merkezimizde incelemelerde bulunduk.‬ ‪“AK Parti milletimiz tarafından kurulmuş ve Gönül Belediyeciliği ile milletimize hizmet eden bir partidir.” dedi.