İlk olarak Derinkuyu İlçesini ziyaret eden AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz ile  AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar'ı, Derinkuyu İlçe Başkanı Hakan Demir ve Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy ve partililer karşıladı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: "Derinkuyu’muzdayız. AK Belediyeciliğe kavuşan Derinkuyu’muzu İl Başkanımız M.Rauf Yanar ve teşkilatımızla birlikte ziyaret ettik. AK hizmetlerle gelişecek, büyüyecek Derinkuyu’muzun, aziz hemşerilerimizin ve çalışkan başkanımız Bülent Aksoy’un her zaman yanındayız" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün bir sonraki durağı Gülşehir ilçesine oldu.

AK Parti İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ile birlikte Gülşehir ilçesinde bayramlaşma proğramına katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Gülşehir İlçe Başkanı Erkan Çiftçi ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci ile çok sayıda partililer karşıladı.

Açıkgöz yaptığı konuşmasında; "İl Başkanımız Rauf Yanar, İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve İlçe Teşkilatımızla güller şehri Gülşehir’imizdeyiz.

Gülşehirli hemşerilerimiz İstanbul’da da desteğini gösterecek, 23 Haziran’da adayımız Binali Yıldırım ile kazanan İstanbul olacak.

Aziz milletimiz, devletimiz, bayrağımız, vatanımız, ezanımız, kutsalımız için; gece-gündüz, sıcak-soğuk, bayram-Ramazan demeden canlarını siper ederek görev yapan kahraman Mehmetçik’imize de minnettarız. “Pençe Harekatı”mız Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, şanlı komutanlarımız ve kahraman askerlerimizle devam ediyor. Allah, milletimizin yar ve yardımcısı olsun. Teröre ve terör sevicilere dün olduğu gibi bugün de yarın da fırsat vermeyeceğiz. Terörle kararlı mücadelemiz yurtiçinde ve yurtdışında aralıksız devam ediyor. Aziz milletimiz huzur, güven, birlik ve beraberlik içerisinde bayram sevincini yaşayabilsin diye fedakâr ordumuz tüm gücüyle mücadele ediyor. Rabbim, ordumuzu her daim muzaffer kılsın inşallah. Bu vesileyle şehadetle şereflenmiş aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor; fedakâr ailelerine ve gazilerimize de minnetlerimizi sunuyorum." dedi.