AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Enflasyon ile Topyekün Mücadele Programı'nı ve alınan ekonomik tedbirleri değerlendirerek çağrıda bulundu.

Enflasyonla mücadele konusun da iş dünyasına destek ve fedakarlık çağrısında bulunan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Enflasyon ile milli bir mücadele başlamış durumda herkesi buna katkı koymaya ve bu mücadeleye sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadesini kullandı.

Açıkgöz: “Kimse Türkiye'yi Yolundan Saptıramaz”

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti hükumetinin planladığı "Enflasyonla Topyekun Mücadele" programıyla ilgili olarak herkesi mücadeleye davet etti.

Ekonomik Saldırıya Karşı Enflasyonla topyekun mücadelede devletimiz ve milletimiz el ele vermiş özel sektörümüz devlete gereken desteği sergilemiştir. Ekonomik kalkınmayı hızlandırmak, sürdürülebilir hale getirmek için çıkılan bu yolda enflasyonla mücadele için sergilen Milli dayanışmanın süreceğine ve başaracağımıza olan inancımız tamdır. Biz geçmiştede bu birlik ve beraberliği pek çok kez göstermiş ve başarmış bir ülkeyiz. Enflasyonla ve diğer her türlü ekonomik mücadelede iş dünyamızı, sivil toplum kuruluşlarımızı her bir vatandaşımızı birlik olmaya, ortaya çıkan bu dayanışmayı daha ileriye taşımaya davet ediyorum."

Ekonomik ve siyasi oyunlarla kimsenin Türkiye’yi yolundan saptıramayacağını ifade eden Açıkgöz, "Unutulmasınki, Türkiye hedefleri olan bir ülkedir. Meselemiz bu uzun yolda güçlü durmak ve ayakta kalmaktır. Bu kervanda yolda kalmamak için birlik ve beraberliğimizi yine ispat etmemiz gerekli. Bu sıkıntılı süreçte hep birlikte kolları sıvayarak üstesinden geleceğimizden ve kolaylıkla atlatacağımızdan hiç şüphemiz yok. Aydınlık yarınlarımız için enflasyonla mücadele de top yekun milletçe el ele vererek başarılı olacağımız aşikardır." dedi.

Açıkgöz, "Türkiye gerçekten çok sıkıntılı dönemlerden geçti. Son 5-6 yıldır her türlü kötülüğü yapmaya çalıştılar ve devam ediyorlar. Gezi olaylarıyla, yargı darbesiyle, medya darbesi ile bu ülkenin üzerinde oyunlar oynamak isteyenler çıktı. Ama sizlerin desteği ile bunların hepsi bertaraf edildi. 15 Temmuz darbe girişiminde de aynı oyunu oynamaya çalıştılar. Ama halkımız, kahramanca, yiğitçe, cesurca bir karşı duruş sergiledi, oyunları bozdu, FETÖ'cüleri yerle bir etti. Allah'ın izniyle, terör örgütleri PKK'yı da, PYD'yi de DEAŞ'ı da yok edeceğiz. Ve bu ülke refaha erecek. Bu bizim Türkiye olarak hakkımızdır. Allah'a şükür güçlü bir liderimiz var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde bu ülkeyi en iyi noktaya getireceğiz, yükselteceğiz." ifadelerine yer verdi.

Açıkgöz, "Şu anda Türkiye'ye ekonomik darbe girişiminde bulunuyorlar. Ekonomimizi bozmaya çalışıyorlar. Enflasyonu yükseltmek istiyorlar. Faizleri yükseltmek istiyorlar. İşte buna hep beraber, toplum olarak engel olmalıyız. Birlik olacağız. Birliğimizi ve dirliğimizi kimseye bozdurtmayacağız, Allah'ın izniyle kimse de bozamayacak. Hep birlikte bu saldırının da üstesinden geleceğiz, bu belayı da savacağız. Her nereden gelirse gelsin, bu saldırıları alt edeceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın." ifadelerini kullandı.

Açıkgöz, "Enflasyonla topyekün mücadele döneminde destek açıklamalarında bulunan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız ve Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş'a da" teşekkür etti.