AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti.

Milletvekili Açıkgöz konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Enerji Bakanlığımız ve Sağlık Bakanlığımız arasında TAEK tarafından üretilen radyoizotop ve radyofarmasötiklerin alım sözleşmesinden ve SANAEM İkincil Standart Dozimetri Laboratuvarı açılışı ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn Berat ALBAYRAK ile istişare imkanımız oldu." dedi.


Protokollerin imzalanması sonrasında açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Nevşehirli hemşerilerimizin selamlarını ve muhabbetlerini illettiğimiz Sayın Enerji Bakanımızın da hemşerilerimize selamlarını iletmek istiyorum. Medeniyetlerin beşiği Nevşehir 'imizin her yönden gelişimi için Bakanımız her daim desteklerini bizimle paylaştı. Gelişen ve büyüyen Nevşehir için çalışmaya devam ediyoruz." dedi.

'Bakanımızdan, Hemşerilerimize Müjde'

Halk oylaması öncesinde Nevşehir'imizi ziyaretinden gayet memnun ayrıldığını ifade eden Bakanımızı; bir kez daha aziz Nevşehirli hemşerilerimiz adına ilimize davet ettik. Davetimizden ötürü memnun olduğunu söyleyen Bakanımız 'İnşallah en kısa sürede Nevşehirli hemşerilerimizi ziyarete geleceğim ve hemşerilerimizle hasret gidereceğim.' dedi.