Ayak basmadık köy kasaba bırakmama kararı alan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de başlattığı 16 Nisan Referandum çalışmalarına bugün Acıgöl köyleriyle devam etti. 

Milletvekili Açıkgöz, Acıgöl ilçesine bağlı Karacaören köyünde vatandaşlarla buluştu.


Açıkgöz, “Birlik olacağız, sırt sırta verip; güçlü Türkiye için evet diyeceğiz”

16 Nisan’da yapılacak referandumda ‘Evet’ oyu için Karacaören Köyü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştiren Milletvekili Açıkgöz, burada köy halkı ile samimi sohbetlerde bulunarak, ‘Evet’in ne anlama geldiğini ve önemini anlattı.

16 Nisan’da yapılacak referandumda rekor oranda ‘Evet’ desteği isteyen Açıkgöz burada yaptığı konuşmasında; Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi millet iradesi demektir. 16 Nisan' da milletimiz EVET ile gücünü sandığa yansıtacak. Milletimizin ferasetinden, cesaretin ve gücünden şüphemiz yok, bizim için Millet Önemli; Milletimizin Kararı Önemli GüçlüTürkiye İçin Evet. Biz milletimize sevdalıyız;ezan, bayrak, vatan sevdamız var. Biz bu toprakları bin yıldır kanımızla yoğura yoğura vatan haline getirdik. Biz,millete efendi olmadık; hizmetkâr olduk. Güçlü Türkiye yolunda milletimizle bir ve beraber yürüyoruz. Gücümüz Millet Kararımız Evet. Tek bayrak için, tek vatan için, tek millet için, tek devlet için 16 Nisan'da Karacaören 'Evet' diyor." Gücümüz Millet Kararımız Evet" dedi.


“Dostlarla bir araya gelip, köy muhtarımızın ağzından köyümüzün ihtiyaçlarını dinledik, notlarımızı alıp, talimatlarımızı verdik. Köylülerimizle referandum sürecini değerlendirdik. Daha iyisi için neler yapabiliriz diyerek istişarelerde bulunduk. İlgi, alâka ve katılımlarından dolayı Karacaören Köyüne çok teşekkür ederiz” dedi.

Milletvekili Açıkgöz'e Karacaören Köyü’nde Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Gül, İl Genel Meclis Üyeleri de eşlik etti.