AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, İç Anadolu Bölge Sorumlusu, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda kendisiyle görüşmek isteyen hemşerileriyle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Vatandaşlarla tek tek görüşen Açıkgöz, ajandasına vatandaşların sorunlarını ve isteklerini not aldı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Açıkgöz, vatandaşların sorunları çözülme noktasında elinden gelen gayreti göstereceğini belirtti.

Açıkgöz:"Siyaset bir yana vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak, gönüllerine girmek bizim en büyük hedefimiz, zaten gerisi gelir" dedi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz: ‪“AK Parti olarak amacımız Nevşehir’imizi hak ettiği daha güzel daha modern hizmetlerle donatmak; milletimizin isteklerine göre şehrimizi geliştirmektir.‬ Bizim için ‪Önce Millet Önce Memleket” dedi

Vatandaşların yoğun teveccüh gösterdiği buluşma ile ilgili konuşan Açıkgöz, şunları kaydetti:“Meclis çalışmalarımızın dışındaki tüm zamanımızı memleketimizde geçiriyoruz. Bugün memleketimizin vatansever insanları, aziz hemşerilerimizle hasbihal ediyor, varsa istek ve taleplerini alıyoruz. İstiyoruz ki mahallinde onları dinleyelim. Bizim amacımız vatandaşlarımızın gönüllerine dokunmak, gönüllerine girmektir. Samimi bir ortamda hemşerilerimizle bir araya geldiğimiz için mutluyuz.” dedi.