AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Avanos ilçesine bağlı Kalaba beldesini ziyaret etti.

Avanos Ak Parti Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, AK Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Şaban Topuz ve partililerde Avanos ilçesinden başlayarak gerçekleşen ziyaretlerde Milletvekili Açıkgöz'e eşlik etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı konuşmasında; "Kalaba Beldemizdeyiz. “Coşku ve heyecanla Kalaba 31 Mart gecesi AK Şölene hazır. Kalaba Belediye Başkan adayımız Erdal Yorgancı ile Kalaba ‘Durmak Yok Yola Devam’ diyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan liderliğinde AK destanları milletimizle birlikte yine yazacağız.”  dedi.

"31 Mart Yerel Seçimleri Ülkemiz İçin Çok Önemli"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kalaba beldesinin, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde tarih yazacağını belirtip; “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Kalaba beldemizi AK Parti İktidarıyla yeniden buluşturmak için gece gündüz demeden, bıkmadan usanmadan her kapıyı çalıp her gönüle girerek hizmetlerimizi anlatmaya devam edeceğiz. Bugün Türkiye’nin ve Nevşehir'imizin her neresine baksak AK Parti’nin eserlerini görüyoruz. İstikrarın, hizmetlerin devamı için geleceğimiz için AK Parti demeliyiz.” dedi.

Açıkgöz; "Bu seçimde küslük, ayrılık gayrılık yapmamamız gerekiyor. 31 Mart yerel seçimleri ülkemiz için çok önemli. Bu seçimi tüm dünya takip ediyor. Türkiye'ye zarar vermek isteyenler her zaman pusuda bekliyor. Biz bu seçimde aynı zamanda tüm dünyaya da gücümüzü göstermiş olacağız" diye konuştu.

"Başarıdan başka şansımız yok" diyerek konuşmasını sürdüren Açıkgöz, gece gündüz demeden Türkiye'nin güçlenmesi ve büyümesi için çalışan AK Parti teşkilatının bu seçimlerde de başarılı olacağına gönülden inandığını sözlerine ekledi.

Açıkgöz'ün Kalaba buluşmasındaki konuşmasını dinlemek için TIKLAYINIZ!