24 Haziran Genel seçimler için zaman her geçen gün kısalıyor. AK Parti 27.Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz seçim bölgelerindeki çalışmalarını hızlandırarak sürdürüyor. 

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Karaburna köyü'nde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Koçak'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem Adayı Mustafa Açıkgöz, iftar proğramı sonrasında yaptığı açıklamada, ''24 Haziran Genel seçimlerinde partisine ve kendisine Karaburna Köyü halkından destek istedi. Türkiye üzerinde dış güçlerin oynadığı ekonomik oyunlardan bahseden Açıkgöz, tüm bunların Türkiye’nin kritik bölgelere askeri anlamda yaptığı operasyonların ve boyun eğmemesinin sonucu olduğunu açıkladı. Şuan Türkiye’nin askeri açıdan son derece güçlü ve mazlum olan Müslümanlara kucak açan bir ülke konumunda olduğunu söyleyen Açıkgöz, bu durumun devam etmesi ve daha güçlü bir Türkiye ile yola devam etmek için 24 Haziran’da AK Parti oy konusunda destek istedi.

Karaburna köyünde yaşayan vatandaşlarla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Açıkgöz, şunları kaydetti: ‪“Bizler, bu milletin evladıyız. Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan milletimizin adayı; AK PARTİ de milletimizin partisidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın " dedi..