Nevşehir İl Özel İdaresi tarafından Karapınar Beldesinde 2.500 mt uzunluğunda 1. kat asfalt serim işi tamamlandı. 

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, beraberinde Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik ve AK Parti Acıgöl İlçe Başkanı Ramazan Gül ile birlikte Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar kasabası girişinde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli'den bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Karapınar halkı ile sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Karapınar Beldemizdeyiz. Karapınar’da çalışmalarını aralıksız sürdüren İl Özel İdare ekiplerimizi ziyaret ederek kolaylıklar diledik. Karapınarlı hemşerilerimizi de ziyaretlerimiz devam ediyor. Durmak Yok Yola Devam" dedi.

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik; "Kasabamız da yol genişleme ve Asfalt çalışması,bitmiştir  Yapılan çalışmadan dolayı Millet vekillerimize İl Başkanımıza Genel Sekreteriniz Savaş Benli ye İlçe Başkanımıza ve Özel idare çalışanlarımıza Şahsım ve Kasabam adın Teşekkür ederim..." dedi.