AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir'in Merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı beldesinde önce ev ziyaretinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, daha sonra AK Parti seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet ederek 31 Mart Yerel seçimlerinde AK Parti Kaymaklı Belediye Başkanı Ali Altuğ için destek istedi. 

Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci ve İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı açıklamasında; "Kaymaklılı hemşerilerimizle bir aradaydık. “Bizlere gönül kapılarını ve evlerini açan aziz hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gönül Belediyeliği hedefimizle gönüllerde yer edinmeye, vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam ediyoruz. Yolumuz da aşımız da sevdamız da büyüyen ve gelişen Nevşehir” dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinin önemini anlatan Milletvekili Açıkgöz, Kaymaklı belde belediye başkan adayı Ali Altuğ içinde destek istedi. 

AK Parti olarak her zaman halkın yanında ve hizmetinde olduklarını ifade eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, "Biz millete aşığız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın da dediği gibi ´biz millete efendi olmaya değil, hizmetkar olamaya geldik.‬‪“Medeniyetlerin beşiği, yeraltı ve yer üstü zenginlikleriyle güzide beldemiz Kaymaklı, gelişmeye 31 Mart’ta da AK kadrolara destek vermeye devam edecek. Toplu duran yürekleri hiçbir fani güç sindiremez,esir alamaz. Rabbim bu güzelliği bozmasın. "dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, ‪“Kaymaklıda hizmet, proje, büyüme, gelişme ve Gönül Belediyeciliği için AK PARTİ Kaymaklı Belediye Başkan adayımız Ali Altuğ'a ve AK kadrolara her zamanki gibi 31 Mart’ta da desteklerinizi bekliyoruz. ‬‪Kazanan Kaymaklı olacak. Önce Millet Önce Memleket” dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Bizlere gönül kapılarını ve evlerini açan aziz hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Gönül Belediyeliği hedefimizle gönüllerde yer edinmeye, vatandaşlarımızla hemhal olmaya devam ediyoruz. Yolumuz da aşımız da  sevdamız da büyüyen ve gelişen Nevşehir” dedi.